Pratite nas preko:
AC Milan's Christian Pulisic, left, and Juventus' Filip Kostic vie for the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Milan at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, April 27, 2024. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: Juventus u Rimu ne može uzeti više od boda, Verona igra na kartu umora

Nedelja

12.30    Kaljari – Leće

Kaljari se nije dobro proveo u Đenovi. Kao da su očekivali slabiji otpor domaćina. Klasična zabluda. Postoje ekipe koje igraju i kada im bodovi nisu potrebni. Ipak, sada imaju dobru situaciju da pobedom završe posao. Leće zvanično nije bezbedan, ali je verovatnoća da će proćerdati sedam bodova baš minimalna. Sve nas navodi da treba probati pobedom domaćina, ali da sa golovima treba biti vrlo umeren.

Predlog: 1X&I1+ (1.93), Ki1 (2.15)

15.00    Empoli – Frozinone       

Utakmica od životnog značaja za obe ekipe. Bodovno su izjednačeni, na dva su boda iznad crte. Remi ne bi bio loš rezultat, ali da je ostalo još jedno kolo do kraja, posebno ako se desi da Udineze izgubi od Napolija. Ovako, bodom niko ne bi mnogo profitirao, pa ipak bolje i bod nego ništa. Sličnog su igračkog kvaliteta, domaćinstvo bi moglo da odigra bitnu ulogu. Empoli je ovde savladao Napoli i Torino, trebalo bi da mogu i Frozinone.

Predlog: Ki1 (2.50), 1X&GG (2.20)

15.00    Verona – Fiorentina      

Igrači Fiorentine su umorni zbog utakmice sa Klub Brižom, što je jedna od povoljnih okolnosti za domaćina. Dodatna prednost bi mogla da bude eventualna nezainteresovanost gosta, koji treba da igra remi polufinala LK. Veroni su bodovi potrebni i oni do njih moraju kako znaju i umeju. Posao se neće sam obaviti, ali mislimo da domaći imaju karakter koji uvek proradi kada je to najpotrebnije. Sad je potrebno.

Predlog: Ki1 (3.20), DI1-2 (2.40)

18.00    Milan – Đenova  

Milan će sledeće sezone igrati u LŠ. To se odavno nije postavljalo kao pitanje, ali su oni želeli da ostave što bolji utisak. Desilo se da su porazom od Intera promovisali najvećeg rivala u šamipona, a onda je došao remi sa Juventusom. Sada odrađuju sezonu, moglo bi se i tako reći. Đenova ne popušta. Mogli su da progledaju Sardima kroz prste, ali im nije palo na pamet da to urade.

Predlog: 1&GG (3.15), IIGG (3.45)

20.45    Roma – Juventus

Gosti nemaju pobedu na prethodne tri utakmice (0-3-0) i bilo bi krajnje vreme da je ostvare. Ipak, nismo optimisti da će se to sada desiti. Igrači Juventusa izgledaju iscrpljeno i demoralisano, a postizanje dva gola na jednoj utakmici je postala misaona imenica. Juventus u Rimu, bez dva postignuta gola, ne može uzeti više od boda i zato na pobedu Alegrijevog tima ne računamo. Roma nije izdržala u Napulju, a bili su vrlo blizu pobede.

Predlog: 1X&0-2 (2.05), Ki1 (2.80)

Autor: NIKOLA GOSPIĆ

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi