Pratite nas preko:
Roma's Paulo Dybala celebrates after scoring his sides second goal during the Italian Serie A soccer match between Roma and Udinese at Rome's Olympic Stadium, Italy, Sunday, Nov. 26, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Dibala (Foto: Beta/AP)

Besplatni tipovi

Serija A: Murinjo otišao, baš zato verujemo u pobedu Rome

Serija A ove subote donosi dve izuzetno zanimljive utakmice. Počinje život u Romi posle Žozea Murinja, a Udineze čeka Milan.

Subota

18.00            Roma – Verona         

Murinjo više nije na klupi Rome, zamenio ga je Danijele de Rosi. Portugalac nije uspeo da pokrene ekipu, koja sa ovim igračkim kadrom može i mora da igra mnogo bolje. Aouar i Ndicka su u Africi, Manćini i Kristante su suspendovani. Objektivno gledano, novi šef struke ne bi trebalo da ima mnogo muke oko sastava i dobra je prilika da startuje pobedom. Verona će igrati bez suspendovanih Dude i Danka Lazovića.

Predlog: 1&2-4 (2.37), G0 (1.85)

20.45            Udineze – Milan       

Kada god se pokrene tema Piolijevog otkaza, Milan zaigra bolje. Lako su izašli na kraj sa Romom (3:1). Sada su bez Benasera i Čukvuezea, koji su sa svojim selekcijama. Tomori i Kalulu su povređeni, a Florenci pod znakom pitanja. Udineze je odigrao nerešeno u Firenci (2:2). Od njih ništa novo, s obzirom da im je to dvanaesta podela bodova do sada. Iskusni Toven bi mogao da počne utakmicu pošto je bio strelac na prošloj.

Predlog: X2&GG (2.12), Ki2 (1.90)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi