Pratite nas preko:
Vanja Torino Verona
Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Serija A: Nema pobednika u Torinu – bar mi verujemo u to

Serija A nema preterano bogat program, i praktično svi velikani igraju u nedelju, ali to ne znači da mi nećemo probati “X” na Torino – Fiorentina.

Subota

15.00            Udineze – Salernitana       

Isključenje Kristensena nije uticalo na poraz Udinezea, s obzirom da su u tom momentu imali dva gola zaostatka. Čofi je opet izveo postavu sa jednim napadačem i pet igrača u veznom redu. Znači, želeo je remi. Nadamo se da će imati više hrabrosti u susretu sa najslabijom ekipom lige, u suprotnom, teško će do neophodne pobede. Prežaljena Salernitana je postigla jedan gol na poslednje četiri utakmice (0-1-3).

Predlog: Ki1 (1.68), 1X&0-2 (2.05)

18.00            Monca – Roma

Zahvaljujući het-triku Dibale, Roma je preživela Torino (3:2). Uprava može biti veoma zadovoljna učinjenim od dolaska De Rosija i ukoliko ovako nastave, možda se mogu nadati i plasmanu u LŠ. Kao rezervna opcija ostaje osvajanje LE.  Uslov je da Bolonja i Atalanta posustanu. Dodajmo i da Mile Svilar brani sjajno. Posle Milana, Monca je bodove potvrdila u Salernu. Domaći su dugo bez poraza i sigurno se Rimljanima neće skloniti sa puta.

Predlog: GG&II1+ (2.02), X2&2-4 (1.93)

20.45            Torino – Fiorentina   

Jurić je dobro spremio taktiku za meč na „Olimpiku”, mnogo bolju nego za Lacio, ali nije računao na raspoloženog Dibalu. Rikardo Rodrigez očekuje mesto u startnoj postavi. Temze i Šurs ostaju na lečenju. Fiorentina je bila bolja od Lacija i sada se nadaju napretku na tabeli, koji bi otvorio mogućnost plasmana u Evropu. Kuame je upitan, Kristensen i Kastrovili su povređeni. U prvom meču je Fiorentina slavila minimalno.

Predlog: KiX (3.15), I0-1&II0-1 (1.92)

Piše: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi