Pratite nas preko:
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.7, 2023. (Spada/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Spada/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: Retko kad se igra na Inter isplati kao danas

Serija A nam ove nedelje nudi pet mečeva. Definitivno dva najinteresantnija trebalo bi da budu Inter – Torino i Napoli – Roma.

12.30            Inter – Torino 

Čeka nas svečano popodne na stadionu Intera. Slavi se 20. titula, koju su potvrdili pobedom nad najvećim rivalom. Demfris je suspendovan, ali Inzagi nema drugih problema sa igračkim kadrom. Cilj gosta je da pokvari zabavu, ali na to ne treba računati pošto domaći žele da u velikom stilu stave šlag na tortu. Pritom, Torino je od Intera izgubio svaki od prethodna tri duela. Gostu će faliti Pelegri i Gvidas Ginetis.

Slotomanija

Predlog: 1-1&3-5 (3.60), DI1+&II1+ (2.47)

15.00            Bolonja – Udineze   

Italija će zbog plasmana Atalante, Fiorentine i Rome u polufinala evropskih takmičenja, dati pet ekipa za naredno izdanje LŠ. Interesantno, tu nije kraj. U zavisnosti od ostvarenih rezultata navedenih ekipa, može se desiti da dobiju još jednog predstavnika u LŠ ili ukupno devet ekipa u Evropi! Sada je izvesno da će Bolonja igrati u LŠ, a Udineze se bori za opstanak. Vezani porazi od Intera i Verone su goste stavili u težak položaj.

Predlog: KIX (3.90), I<II (2.10)

18.00            Atalanta – Empoli             

Atalanta je među ekipama koje se bore za LŠ. Posle poraza Rome od Bolonje, zaostaju svega jedan bod od željene pozicije. To je činjenica koja nikako ne odgovara gostu, ali i u drugim okolnostima, teško da bi Empoli došao do povoljnog rezultata u Bergamu. Bitno za Empoli je da su pobedili Napoli, a pre poraza od Lećea su savladali Torino. U sledećem kolu čekaju Frozinone i tada bi pobedom mogli da reše svoj status.

Predlog: HP1 (2.10), G0 (2.15)

18.00            Napoli – Roma         

Sigurno je Napolitancima žao što su rasipali bodove naokolo. Ta nedoslednost i neozbiljnost ih može skupo koštati. Oni imaju kvalitet, ali kao da nisu računali na otvaranje mogućnosti da pet, a možda i šest ekipa zaigra u LŠ. Zato nam se čini da su prerano odustali od borbe, drugačije ne možemo objasniti remi sa Frozinoneom ili poraz od Empolija. Roma je na dobrom putu da ostvari cilj i u Napulj dolaze motivisani.

Predlog: Ki2 (3.95), X2&GG (2.75)

20.45            Fiorentina – Sasuolo         

Da je Fiorentina u drugom delu sezone igrala na nivou iz prvog dela, sada bismo pisali o ekipi koja ima rezervisano mesto u Evropi. Ovako su zaglavljeni u sredini, bez većih ambicija u finišu. Njihov fokus je na utakmicama polufinala LK koje će igrati sa Klub Brižom i eventualno osvajanje trofeja. Sasuolu su potrebni bodovi, ali kako da računamo na ekipu koja od Lećea kod kuće izgubi 0:3?! Neko mora i da ispadne iz lige, a Sasuolo je blizu toga.

Predlog: 1X&GG (1.98), 4-6 (2.85)

PIŠE: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi