Pratite nas preko:
Napoli's Matteo Politano celebrates with teammates after scoring a goal, during the Italian Serie A soccer match between Napoli and Salernitana, at the Diego Armando Maradona stadium, in Naples, Italy, Saturday, Jan. 13, 2024. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: Tri spektakularne utakmice, dve solidne i prilika za ozbiljnu zaradu

Ove subote Serija A nam donosi veoma zanimljive duele. Počeće sve u Napulju, pa će preko Rima spektakl doći do Firence.

Subota

12.30    Napoli – Atalanta           

Napoli je uradio mnogo da ostane neporažen od Intera (1:1), ali malo da bi ostvarili pomak na tabeli. Moraju da krenu da pobeđuju inače će Evropa izmaći iz ruku. Slična priča je u slučaju Atalante. Remi sa Juvenusom je dobar (2:2), ali nije„ispeglao” poraze od Bolonje i Intera. Domaći nemaju briga sa novim povredama, Osimen je propustio utakmice Nigerije i odmoran dočekuje duel. Atalanta slavi eliminaciju Sportinga u LE.

Predlog: GG&3+ (2.00), I1+&II2+ (2.60)

15.00    Torino – Monca  

Monca je trenutno u boljoj formi (4-1-0), ali su ekipe suštinski izjednačene, kako na tabeli, tako i u kvalitetu. Domaćinstvo daje prednost Torinu, koja nikad nije zanemarljiva. Jurić nema suspendovanih igrača, a ni novih koji se žale na povredu. Monca dolazi bez suspendovanog Vorena Bonda, te povređenog Vinjata. Da oba tima daju gol, videli smo na 4/4 njihova prethodna meča. Podela bodova ima najveće izglede.

Predlog: KiX (3.45), GG&II1+ (2.25)

15.00    Đenova – Frozinone      

Nije lako biti u koži igrača Frozinonea u ovim momentima. Loš učinak na poslednjih pet utakmica (0-1-4) i sada se nalaze u zoni ispadanja. Može se reći da su imali relativno težak raspored (Milan, Lacio, Juventus), ali su isto tako morali više protiv Lećea (1:1) i Sasuola (0:1). Domaći uživaju u plodovima do sada ostvarenog (8-10-11), ali je utisak da su se rano opustili. Možda je to prilika da gost nešto izvuče.

Predlog: 1X&2-4 (1.88), IXvX (1.75)

18.00    Lacio – Juventus 

Još uvek nema dogovora između Vlahovića (suspendovan za ovu utakmicu) i čelnika Juventusa o produženju ugovora. Srbin traži veću platu, upravarazmišlja, a to doliva ulje na vatru. Juventus nema pobedu na tri utakmice u nizu (0-2-1) i samo jednu na poslednjih pet (1-3-1). Lacio je pobedom nad Frozinoneom (3:2) prekinuo niz (0-0-3). Daleko su od Evrope, pa će ovo biti sezona za zaborav. Pelegrini odrađuje suspenziju.

Predlog: GG&3+ (2.70), I1-3&II1-3 (2.22)

20.45     Fiorentina – Milan       

Fiorentina će morati da odigra na nivou utakmica iz prvog dela ukoliko želi pobedu nad Milanom. U ovoj godini im ne ide dobro. Prečesto remiziraju, a na poslednjih pet utakmica, čak tri puta. Baltran je odradio suspenziju, ali u postavi neće biti Bonaventure, izuzetno važnog igrača. Piolijev tim traži četvrtu pobedu u nizu i učvršćivanje pozicije dva. Ernandez je suspendovan, Žiru i Pulišić su bili sa reprezentacijama.

Predlog: X2&GG (2.28), Ki2 (2.65)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi