Pratite nas preko:
Atalanta
Foto: Beta/Spada/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: U zagrevanju za Derbi dela madonina jurimo samo realne kvote

Serija A nam ove nedelje nudi četiri utakmice, a u zagrevanju za milanski derbi u ponedeljak, jurimo razumne kvote i razumne igre.

Nedelja

12.30            Sasuolo – Leće

Vidi se određeni pomak u igri Sasuola. Nisu izgubili prethodne tri utakmice (0-3-0), pa se i dalje nadaju da će se kolo sreće konačno zaustaviti na njihovoj strani. Popravili su efikasnost, a to bi mogao biti ključ u utakmici sa Lećeom, koji dolazi da uzme bod uz pomoć čvrste odbrane. Domaći lekari su utrci sa vremenom da oporave Pedersena. Gosti su bez napadača Almkvista, koji odrađuje suspenziju.

Predlog: Ki1 (2.35), 1X&2-4 (2.02)

15.00            Torino – Frozinone  

Torino bi mogao da se uključi u borbu za mesto koje vodi u LK. Međutim, trebalo bi da igraju najbolje što mogu, a da svi ostali konkurenti podbace. Tu računamo Napoli, Romu iAtalantu. Ruku na srce, sve tri nabrojane ekipe su bolje od Torina, tako da se Jurić nema čemu nadati. Frozinone je odoleo u Napulju (2:2). U vikendu prepunom čudnih rezultata, njihov osvojeni bod je prošao nezapaženo, a jako je vredan.

Predlog: GG&3+ (2.35), GII1-2 (2.37)

18.00            Salernitana – Fiorentina   

Salernitana sa spakovanim koferima čeka kraj sezone. Imali su probleme od starta, najviše ih je uzdrmala situacija koja se odnosi na Diju. Da su znali šta će biti, pustili bi ga da ode u Vulverhempton, a tim novcem kupili bi mir i drugog napadača. Ovako će u Drugu ligu. Fiorentina je dugo bez pobede. Igra koju su imali u prvom delu je pukla kao balon od sapunice u drugom delu sezone. Ostaće zaglavljeni u sredini, ali se nadamo da će sad pobediti.

Predlog: Ki2 (1.67), GI1-2 (1.83)

20.45            Monca – Atalanta    

Monca je nerešiva enigma u ovom periodu. Lako izgube od Torina i Napolija, a onda ostave srce na terenu u Bolonji (0:0). Nikad se ne zna koliko im se igra, jednostavno, nemaju potrebu zbog položaja na tabeli. Atalanta je izgubila dva boda od Verone. Izgleda da ih je trijumf u Liverpulu umorio i fizički i psihički. Trebalo bi da obrate pažnju na prvenstvo da im se ne desi da ostanu bez Evrope sledeće sezone.

Predlog: KI2 (1.90), GI1+&II1+ (2.70)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi