Pratite nas preko:
Alžir
Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Slimani, Marez, Auar… Igramo na Alžir i još u kombinaciji sa NFL plej-of mečom

Alžir je sila po imenima, Slimani, Marez, Auar i ostali su ekipa koja zaista ima šta da ponudi na Afričkom kupu nacija. Probaćemo da ukombinujemo njih i NFL plej-of meč.

SOCCER koktel

Ponedeljak

21.00 Alžir – Angola

Od 2018. godine, Đamel Belmadi ne uspeva da formira tim koji će igrati kao Alžir u njegovo vreme. Ima neverovatan potencijal: Bensebaini, Marez, Zeruki, Ferguli, Auar, Guiri, Benrahma i veteran Islam Slimani (35, Kurićiba).

Posle Srđana Vasiljevića, Angolu je 2019. preuzeo Pedro Gonsalveš, ali nije doneo nikakav pomak sa igračima koji su u francuskim i portugalskim klubovima, ali Zini (AEK) i Luvumbo (Kaljari) su u poznatijim ekipama.

Predlog: DI1+&II1+ (2.45), 1&2+ (1.83)

22.30 Bafalo – Pitsburg

NFL u svom najboljem izdanju, plej-ofu. Meč je trebalo da bude odigran u nedelju od 19 časova u Njujorku, na stadionu Bilsa. Ipak, vremenski uslovi su bili takvi da je meč pomeren za ponedeljak od 22.30. Bafalo je tim koji je u najboljoj formi u NFL-u sa pet uzastopnih pobeda, sa druge strane Pitsburg Stilersi imaju niz od tri pobede zaredom.

Oba tima su takođe otpustila svoje ofanzivne koordinatore sredinom sezone.

Sa očekivanom temperaturom ispod nule, udarima vetra od 50 kilometara na sat i mogućim blagim snegom, Stilersi će se u ogromnoj meri oslanjati na igru trčanjem, te treba očekivati da trkač Pitsburga Najdži Heris ima preko 100 istrčanih jardi. Međutim nismo sigurni da će to biti dovoljno za pobedu.

SoccerTip: D+ 23,5 (1,88), I pol – (15,5)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi