Pratite nas preko:
Vanja Torino Verona
(Foto: Fabio Ferrari/LaPresse via AP)

Besplatni tipovi

Vanja čuva Torino, Verona mu ne može ništa. Hendikep na Fiorentinu protiv drugog Srbina

Srpski golmani Vanja Milinković Savić i Boris Radunović će biti glavni mečevimo Torino – Verona, Fiorentina – Kaljari. Sa jedne strane, očekujemo da Vanja Milinković-Savić “spusti roletnu” gostima iz Verone, dok će Boris Radunović imati daleko teži zadatak. Čekaju nekadašnje golmane U21 reprezentacije, a sada seniorske Srbije, mečevi u kojima njihovi timovi sa različitim ulogama dočekati rivale.

Italija    Serija A, 7. kolo

Ponedeljak

dobrodoslica500

18.30            Torino – Verona       

Deluje kao dobra prilika da Torino upiše tri boda. Naravno, ne mislimo da će biti lako pošto je Verona bila iznenađujuće dobra na nekim utakmicama, već da će Torino biti bolji pred svojim navijačima. U igri Torina se u poslednje vreme vide želja i borbenost koju ranije nisu pokazivali. Doduše, to nije bio slučaj na svakoj utakmici do sada, ali kada su motivisani, znaju da odigraju jako dobro i dosta zavise od raspoloženja Radonjića, kao i toga kako će Vanja Milinković-Savić braniti za Torino, mi mislimo da mu Verona neće dati gol.

Predlog: Ki1 (1.95), G0 (2.25)

20.45            Fiorentina – Kaljari  

Od kada je Italijano, sredinom drugog dela prošle sezone, promenio način igre, Fiorentina bolje prolazi. Prešli su iz sistema 4-4-2 u ofanzivniji 4-2-1-3 i sada Bonaventura ima prostor da razigrava bokove i da ulazi u završnicu. To zna da bude mač sa dve oštrice protiv rivala koji igraju visok presing, ali Kaljari nije jedan od takvih. Kako stvari trenutno stoje, Sardi će nazad u drugu ligu ukoliko igru rapidno ne poprave.

Predlog: HP1 (2.25), D3+ (2.80)

Standings provided by Sofascore

(Piše: Nikola Gospić)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi