Pratite nas preko:
Verder stara kuka
(Foto: Beta/AP)

Besplatni tipovi

Verder u Darmštatu daje gol ili više. Štrajh je “stara kuka”

Da se ne pravimo pametni, ne znamo da li Verder može da iznenadi i prekine seriju poraza na gostovanjima u Darmštatu. Ipak, dve pobede protiv sebi sličnih usmeravaju ovaj meč na predlog sa golovima. Štrajh je stara kuka i sigurno da sprema tim koji neće imati pardona prema Auzgburgu.

Nemačka Bundesliga, 6. kolo

Merk 15.30 Darmštat – Verder

Darmštat definitivno nema snage za 90 minuta i zato „polovično” igra. Dok može solidan je, ali kada usledi pad to neminovno vodi do poraza. Sa bodom nikako ne može da bude zadovoljan. Verder je ostvario dve važne domaće pobede (Majnc i Keln) protiv sebi sličnih, a sada se nada da i mogao da iznenadii na gostovanju, a na tri prehodna je poražen.

Predlog: GGI1-2 (2.47), GG (1.62)

Evropa park 17.30 Frajburg – Augzburg

Frajburg je izgubio prepoznatljiv šarm, ali ne treba zaboraviti da se troši u Evropi gde je i te kako opasan pa je pobedio sa 3:2 Olimpijakos u Pireju! Već tri kola nema pobedu i vreme je da se pokrene. Ako neko zna to da uradi, onda je to Kristijan Štrajh, stara kuka od trenera. Augzburg je u meču za spas trenera Masena savladao Majnc i sa pet bodova lagodnije se oseća, ali stvari brzo mogu da se promene i kola krenu nizbrdo.

Predlog: PG1&3+ (2.45), 1&I1+ (1.95)

(Piše: Miloš Topalović)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi