Pratite nas preko:
Borba između Benoe Sen-Denija i Tijaga Mozesa
Printscreen: Youtube/MMA UFC

Borilačke veštine

Borba večeri, pare obojici: Francuz grabi ka napadu na UFC titulu

Francuska je po svemu sudeći dobila još jednu UFC zvezdu s obzirom da je Benoa Sen-Deni nastavio svoj niz pobeda. Ovog puta, pred svojim navijačima, na UFC 226 u Parizu, trijumfovao je protiv Tijaga Mozesa prekidom u poslednjoj rundi.

Kao pravi potez se ispostavila odluka francuskog borca da nakon poraza na debiju u UFC-u promeni kategoriju i pređe iz veltera u laku.

dobrodoslica500

Ovo je bila četvrta uzastopna pobeda za Sen-Denija, u meču koji je proglašen za borbu večeri, pa su obojica boraca dobili bonus za to.

Francuz je od prve sekunde jasno stavio do znanja da pred svojim navijačima ima samo jedan cilj, a to je pobeda prekidom, bilo da je reč o nokautu, gušenju, predaji ili jednostavno odlukom sudije u oktagonu.

Krenuo je jako, poput buldožera na svog protivnika, ali ni Brazilac nije neko ko se uplašio, ni toga što je cela hala bila protiv njega, niti motivisanog protivnika koji puca od samopouzdanja.

Međutim, Sen-Deni je bio taj koji je nanosio veću štetu svojim udarcima, koji se u principu pitao u kom smeru ide borba i na nekih 16 sekundi pre kraja runde, sabio je Mozesa uz žicu i tukao ga svim silama po glavi.

Sudija nije imao druge do da prekine borbu i proglasi pobedi francuskog borca.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine