Pratite nas preko:
Mišel Vaterson poražena od Marine Rodrigez u Las vegasu
Mišel Vaterson (Foto: Printscreen/Twitter/UFC)

Borilačke veštine

Celo lice u krvi i ranama: UFC lepotici, koja se slikala gola, protivnica promenila lični opis (VIDEO)

Noć za nama donela je UFC 228 spektakl u Las Vegasu, a jedna od najzanimljivijih borbi održana je u ženskoj konkurenciji. Bio je to revanš između Marine Rodrigez i Mišel Vaterson-Gomez u višoj kategoriji.

Tehničkim nokautom slavila je Rodrigezova u drugoj rundi, a Vaterson-Gomez je izgledala neprepoznatljivo od krvi nakon što ju je Marina jednostavno prebila, a za to je osvojila dodatni bonus od 50.000 dolara.

Stručnjaci koji su pratili meč konstatovali su da je Mišel izabrala baš lošu taktiku, da se rve sa Marinom, inače mai tai majstorom, koja je iskoristila tu veštinu da joj nanese još jedan poraz.

Inače, Mišel Vaterson-Gomez je jedna od napoznatijih ženskih boraca u UFC, lepotica koja se svojevremeno slikala gola za brojne američke magazine, čak je bila i na naslovnici Sports Ilustrejteda.

Noćašnji UFC Fajt Najt 228 obeležila je i glavna borba dvojice rangiranih boraca lake kategorije, Mateuša Gamrota i Rafaela Fizijeva. Slavio je Poljak i tako došao do svoje ukupno pete pobede u UFC-u.

Nažalost, trijumfovao je na način na koji verovatno niti jedan borac ne želi da pobedi, a to je povreda protivnika i prekid meča iz tog razloga. Fizijevu su pomogli da izađe iz kaveza i pre nego što je konačan rezultat pročitan.

Nešto kasnije, borac iz Azerbejdžana je okačio snimak iz bolnice na kome se vidi i Mišel kako dobija lekarsku pomoć.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine