Pratite nas preko:
Hamzat Čimajev

Borilačke veštine

Čimajev pokazao kako se poštuje: Džon Džons je najbolji borac na svetu

Hamzat Čimajev priznaje da ima visoko mišljenje o Džonu Džonsu i voleo bi priliku da se bori protiv njega.

Iako postoji više kategorija težine između trenutnog srednjeg Čimajeva (13-0 MMA, 7-0 UFC) i UFC šampiona u teškoj kategoriji Džonsa (27-1 MMA, 21-1 UFC),

– Džon Džons je trenutno najbolji borac na svetu – rekao je Rus u podkastu „Smile 2 Jannah“ i dodao:

– Ima najviše odbrana titule, šampion je u dve kategorije, nikada nije izgubio. On je najmlađi šampion u UFC-u (istorija). Ako pričate o MMA, svi znaju Džona Džonsa. U istoriji nema nikog sličnog njemu. Tako da je sigurno meč iz snova za sve koji žele da budu u istoriju. Ja sam mlađi od njega. Nadam se da neće uskoro otići sa ovog sporta, već da će doći i do ove borbe. Kada sam odrastao – sviđa mi se on, sviđa mi se njegov trening. Gledao sam njegov trening, naučio sam mnogo stvari od njega. Razgovarali smo o treningu da bismo možda mogli da treniramo zajedno. On je fin momak. Razgovarali smo i šalili se – podvlači Čimajej za MMA junkie.

Neporaženi Čimajev je na pragu borbe za titulu. Na pitanje ko bi pobedio da su oboje u najboljim godinama, Čimajev se nasmejao.

– Zavisi u kojoj kategoriji. On je sada teška kategorija. pitaš me? Sigurno mislim da ću pobediti. To je teška borba za sve. Borio se dva puta sa mojim partnerom na treningu Aleksandrom Gustafsonom – imali su dobru borbu – rekao je Čimajev. „

– Postao sam borac sa Aleksom, trenirao sam sa njim. Sigurno želim da se borim sa Džonsom, tako da će to bitii istorijska borba ako se budemo našli. Pošto mu je Aleks dao najbolju borbu u istoriji, sada je možda došlo vreme da se borim i sa njim.

SOCCERBET je spremio sjajne kvote za MMA mečeve. Možete ih videti klikom OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine