Pratite nas preko:
Siril Gan prekidom sudija dobija meč protiv Sergeja Spivaka
Printscreen: Youtube/DENI

Borilačke veštine

Gan zaboravio batine od Džona Džounsa: “Isevao” moldavskog “Polarnog medveda” za veliki povratak

Siril Gan se vratio pobedama posle onog ubedljivog poraza od Džona Džounsa pošto je dominantno pobedio Sergeja Spivaka na UFC 226 u Parizu.

Bila je ovo baš borba koja je bila potrebna nekadašnjem privremenom šampionu i drugom rangiranom na listi UFC-a – dominantno i prekidom u drugoj rundi došao je do pobede.

Motiva Francuzu za okršaj sa “Polarnim medvedom” iz Moldavije nikako nije manjkalo, pogotovo s obzirom na ono kako je izgledao u prethodnoj borbi protiv nepobedivog “Džona Bounsa”.

Dominirao je francuski borac pred svojim navijačima od prve sekunde borbe, koristio svoju prednost u “stend ap-u” i odlično sprečavao protivnika da ga obori u parter, što mu je bila slaba tačka u prethodnim mečevima.

Gan je radio ono što mu je najjača strana, terao protivnika na stajanje i “kik-boks”, a tu je među najboljima na svetu. Sevali su udarci čas rukama, čas nogama po Spivakovoj glavi i telu.

Bilo je jasno da Moldavac nema šta da traži u ovakvoj borbi, pokušavao je da se odbrani, ali nije imao ni prostora, ni vremena, ni snage da uzvrati na bilo koji način.

Na kraju sudija nije imao kud i prekinuo je borbu krajem druge runde i dodelio pobedu tehničkim nokautom Ganu.

Osim toga francuski borac je dobio i bonus od 50.000 dolara za performans večeri.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine