Pratite nas preko:
Printscreen: Instagram/juniorcigano

Borilačke veštine

“Kad me udario, ništa više nisam ni video, ni čuo”: Legendarni Brazilac otkrio koji borac ima najjači udarac u UFC-u

Čuveni UFC borac Žunior dos Santos uporedio je ko ima jači udarac – Stipe Miočić ili Fransis Enganu, obojica su bivši šampioni super teške kategorije u UFC-u.

Brazilac je “imao sreće” da je odradio borbe protiv obojice teškaša, Miočića je čak jednom i pobedio, ali kako kaže upravo Amerikanac hrvatskih korena je taj koji ima najjači udarac od svih boraca protiv kojih se borio.

– Stipe Miočić udara izuzetno snažno. Nakon Fransisovog udarca nisam uspeo da se vratim, a on me udario u uvo. Ali najmoćniji udarac koji sam osetio je bio onaj od Miočića. U drugoj me rundi pogodio desnom rukom u glavu. To je bio toliko snažan udarac nakon kojeg više ništa nisam čuo ni video – prisetio se Žunior dos Santos i dodao:

Kada me pogodio, zacrnilo mi se pred očima. U jednom trenutku sam ga tražio rukom, ali srećom mi se približio i ja sam ga zagrlio. Držao sam ga neko vreme dok nisam došao k sebi da mogu da nastavim borbu. Bio je to najsnažniji udarac koji sam primio u karijeri.

Miočić se, inače, posle dve godine vraća u oktagon i to u meču protiv neporaženog šampiona super teške kategorije Džona Džounsa, što je okršaj koji mnogi žele da vide već godinema.

Njihova borba je zakazana za 12. novembar na UFC 295 u “Medison Skver Gardenu”, u Njujorku.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine