Pratite nas preko:
Borba između Manon Fioro i Rouz Namajunas
Printscreen: Youtube/RatedE forEveryone

Borilačke veštine

Legendarna UFC šampionka slomila prste u 1. rundi: Borila se do samog kraja, ali to je bilo sve što je mogla

Legendarna Rouz Namajunas odlučila je da promeni kategoriju i pređe u višu, ali to joj se nije isplatilo. Manon Fioro je pokazala nekadašnjoj UFC šampionki u slamka kategoriji koliko je važna veličina i težina kada prelazite u u kategoriju iznad.

Sudije nisu imale nikakvu dilemu za ovu borbu s obzirom da je francuska borkinja bila dominantna protiv Namajunasove da je pravo čudo što nije uspela da je nokautira.

dobrodoslica500

Jednostavno Fioro je krupnija i teža i kao takva bila je ipak preveliki zalogaj u svakom smislu za čuvenu Amerikanku koja traži put povratka na stare staze slave, iako joj u poslednje vreme baš i ne ide.

Ipak, mora se Namajunasovoj odati priznanje što nije želela da preda borbu iako je već u prvoj rundi doživela prelom malog prsta na desnoj šaci. Izdržala je do kraja borbu, ali nažalost nije imala prevelike šanse da pobedi s takvom povredom.

Ova pobeda Francuskinje je pomalo zakomplikovala i situaciju u vrhu muva kategorije. Aleksa Graso će za dve nedelje braniti titulu protiv Valentine Ševčenko, a upravo Manon Fioro i Erika Blančard čekaju svoju priliku za napad na šampionski pojas.

Videćemo da li će možda upravo njih dve morati u kavez da međusobnim okršajem odluče koja će biti sledeća izazivačica za šampionku, kakav god bio ishod borbe između Graso i Ševčenko.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine