Pratite nas preko:
Konor Mekgregor
Foto: Screenshot (ESPN)

Borilačke veštine

MekGregor se vraća u oktagon zna se protivnik i datum: Ovo je šou koji se čeka dve godine

Jedan od najboljih, sigurno najkontroverzniji, MMA borac u istoriji ovog sporta Konor Mekgregor objavio je da će se vratiti iz penzije u oktagon 16. decembra. i to samo da bi se borio protiv Mičela Čendlera.

Konor se povukao iz pre dve godine kada je slomio nogu nakon borbe sa Dastinom Poarijeom. Od tada se nije mnogo oglašavao oko povratka, međutim, ove godine Mekgregor je više puta napomenuo da će se krajem 2023. boriti sa Čendlerom.

Demantovali ili ne?

Vlasnik UFCa, Dejna Vajt, demantovao je Konora izjavom da će se borba odložiti za 2024. godinu i da nema prostora da se ubaci u raspored.

Na sreću mnogih obožavatelja ovog borilačkog sporta, procurila je slika sa “UFC Fight Passa” koja je potvrdila da će se Mekgregor i Čendler ući u oktagon u poslednjoj borbi godine. Stranica je čak uključila i sat odbrojavanja do borbe.

U međuvremenu slika je uklonjena, ali ne pre nego je bivši dvostruki šampion podelio sliku sa svojih 10 miliona pratilaca na Tviteru.

Borba će se održati u “T-Mobile Areni” 16. decembra.

Rivalstvo Megregora i Čendlera

Ova dva borca pojavili su se zajedno u seriji “Ultimate Fighter” gde je Konor trenirao ekipu novih koji su tražili priliku za ulazak u oktagon, dok je Čendler trenirao tim veterana koji su se već borili u organizaciji i traže drugu priliku.

U seriji u njih dvojica razvili gorko rivalstvo koje će kulminirati borbom u decembru.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine