Pratite nas preko:
hebaili udario mariju
Foto: Printscreen/X/23 DERECE

Borilačke veštine

Skandal u oktagonu: Borac udario ring devojku, pa izazvao sveopštu šorku (VIDEO)

Prošlog petka u Moskvi se održao veliki MMA događaj u organizaciji HFC (Hard Fighting Championship). Međutim, okršaj Iranca Alija Hebaitija i Jermena Arkadija Osipjana imao je veoma neobičan uvod, i gotovo veoma katastrofalan završetak.

Sažetak tuče je da je Hebaiti dobio doživotnu suspenziju od navedene organizacije.

Sve je počelo kada je jedna od devojaka koja je najavljivala runde, po imenu Marija, ušla u ring pre početka meča.

Izvela je malu koreografiju koja se nije dopala iranskom borcu, verovatno zbog striktne ženomrzačke kulture u kojoj je odgajan. U trenutku kada je prolazila pored njega, udario ju je nogom u zadnjicu, za šta ga je opomenuo glavni sudija duela.

Hebaiti se nije pokazao sjajnim u MMA debiju, pa ga je protivnik savladao tehničkim nokautom posle četiri minuta i 25 sekundi.

Ali, ludilo iranskog borca je tu tek počelo. Pre proglašenja pobednika, nekoliko puta je napao Osipjana s leđa i nekoliko puta ga udario dok nije gledao.

Nakon toga je u kavezu održao kratak intervju, a u jednom trenutku je uputio “haj-kik” prema jednom od komentatora meča. Srećom, nije ga udario. Ništa od ovoga nije dobro prošlo kod publike i nekoliko ljudi ga je napalo dok je išao do svlačionice. Činilo se da će borba eskalirati, ali je na kraju Hebaiti dobro prošao.

Mariji se posle svega izvinio na društvenim mrežama.

– Nisam se dobro poneo prema Mariji. Razlog je taj što je pre borbe bilo nekoliko borbi, bio sam jako napet i samo sam želeo da borba počne. Želim da joj se javno izvinim. Oženjen sam i cenim žene. Ona je samo radila svoj posao, a posle borbe nisam odmah priznao grešku jer su me udarili u glavu – rekao je on.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine