Pratite nas preko:
slovenac hrvat
Foto: Printscreen/Instagram/FNC

Borilačke veštine

Slovenac izlomio Hrvata za 45 sekundi, pa zakazao duel sa Stošićem: Darko, ne zavaravaj se, 20 godina vežbam kako da ubijem čoveka (VIDEO)

Slovenac Miran Fabjan nokautirao je hrvatskog borca Marija Žgelu u prvom kolu glavne borbe FNC 15 u Ljubljani i izborio najveću pobedu u svojoj MMA karijeri.

Borba je trajala samo 45 sekundi.

Žgela je krenuo, očekivano, agresivno od prve sekunde, ali je naišao i na Fabjana koji je takođe bio napadački raspoložen.

Fabjan je u 40. sekundi levim hukom pogodio Žgelu iza uveta, silovito ga protresao i potom brutalnim udarcima po zemlji dokrajčio i naneo mu treći poraz u karijeri u 10. borbi.

Fabjan, koji je šokirao Tomislava Spahovića ranije u Sarajevu, odmah je najavio naredni meč. Planira da pobedi Darka Stošića u Beogradu.

– Tehnika je sve. Već 20 godina vežbam kako da ubijem čoveka, kako da onesposobim čoveka udarcima. To je osetio Spahović, Žgela, a sada će to osetiti i Stošić. Darko, nemoj da se zavaravaš, bićeš nokautiran u Beogradu. Zapamtite šta sam vam danas rekao. Svideće vam se kavez.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine