Pratite nas preko:
Printscreen: Instagram/danawhite/andremascote__

Borilačke veštine

UFC borac uradio ludu tetovažu zbog koje je zaradio 50.000 dolara

Proteklog vikenda svet borilačkih sportova suočio se sa veoma zanimljivom scenom, a autori su bili brazilski borci Igor Severino i Andre Lima.

Brazilski MMA borac Igor Severino završio je UFC karijeru za samo osam minuta u Oktagonu. Razlog je što je zaradio doživotnu zabranu pošto je ugrizao sunarodnika Andreu Limu, o čemu smo već pisali, a taj teks pronađite klikom OVDE.

Slotomanija

Lima je pobedio, a dobio je nagradu od 25.000 evra od prvog čoveka UFC-a jer je ugrizen. Međutim on se odlučio na neverovatan potez, samo nekoliko sati nakon ujeda odlučio je da ga istetovira, pa je Vajt odlučio da udvostruči prihod i nagradi ga sa 50.000 dolara.

Istetovirao ugriz – dobio 50.000 dolara

Ljudi često tetoviraju legendarne trenutke iz svog života, ali i iz života svojih uzora. Ipak, tetovaža Andrea Lime mogla bi da bude prava “pobeda”.

Odlučio je da trajno obeleži detalj koji je već obeležio njegovu kratku UFC karijeru kako bi ga pamtio do kraja života. Lima je napravio tetovažu sa konturama ugriza na desnoj ruci.

Ovim potezom “kupio” je Vajta, koji je podelio fotografiju svoje tetovaže i obećao nagradu od 50.000 dolara.

– Ako ste frustrirani i želite da izađete iz borbe, postoji mnogo načina da to uradite, a najgora stvar koju možete da uradite je da ugrizete svog protivnika. Dao sam Severinu otkaz i on je izgubio najbolju priliku njegov život – rekao je Vajt posle borbe.

Printscreen: Instagram/danawhite

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine