Pratite nas preko:
Trening Nemačke; Foto: Beta/AP/Federico Gambarini

EURO 2024

Ima li većeg malera? Nesuđeni reprezentativac Srbije dobio infekciju četiri dana pred EURO

Nemački fudbalski reprezentativac Aleksandar Pavlović nije se priključio ekipi u trening kampu zbog bolesti, četiri dana pre početka Evropskog prvenstva.

Fudbalski savez Nemačke saopštio je da se Pavlović jedini od 26 igrača nije vratio u trening kamp posle slobodnog vikenda koji je ekipa dobila posle pobede protiv Grčke (2:1), u prijateljskoj utakmici u petak.

dobrodoslica500

– On nije došao u ponedeljak zbog infekcije – saopštio je Savez, ali nije precizirao kada se očekuje Pavlovićev povratak.

Pavlović je imao dobru sezonu u Bajernu iz Minhena, uprkos tome što je klub sezonu završio bez trofeja i prema mišljenju selektora Julijana Nagelsmana, zaslužio je poziv u državni tim.

On je debitovao za reprezentaciju Nemačke prošle sedmice u utakmici protiv Ukrajine (0:0). Podsećanja radi, Pavlović je imao pravo da igra i za reprezentaciju Srbije, ali je izabrao da nastupa za Nemačku.

Evropsko prvenstvo održava se od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj. Domaća selekcija će otvoriti takmičenje prvog dana, 14. juna od 21 čas protiv Škotske u Minhenu. U Grupi A su još Mađarska i Švajcarska.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024