Pratite nas preko:
Kup centar (Foto: Printscren/Soccerbet)

EURO 2024

Mesto gde najbolje pripremaš i pratiš EURO: Upoznaj Supermoćni centar

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje ovog petka utakmicom Nemačka – Škotska, a kladionica Soccerbet vam je pripremila još jedno iznenađenje u vidu specijalnog Kup centra.

Radi se o novoj platformi za praćenje utakmica najpopularnijeg sportskog događaja na kontinentu ovoga leta na kojoj u svakom trenutku imate dostupnu naprednu statistiku, strelce, tabele, sastave i sve ono što jednom igraču može da bude od pomoći u nameri da se kladi i zaradi.

dobrodoslica500

Ono što je posebno važno je da se Kup centar nalazi na istom sajtu kao i Soccerbet, tako da ste prilikom sastavljanja tiketa na samo jedan klik od velike pomoći ukoliko vas zanima tradicija.

“Head to head” skor između timova, sastavi ekipa, dešavanja uživo, učinak igrača i još mnogo toga, čeka vas na ovoj jedinstvenoj platofrmi koja će vam olakšati praćenje utakmica na EURU.

(Foto: Printscreen/Soccerbet)

Koliko je ko izveo kornera, koliko je ko šutirao u proseku, koliko puta je neki tim prebacio granicu od 2,5 gola na svom ili gostujućem terenu… Tu su zaista svi izuzetni podaci za svakog ljubitelja fudbala, pa čak i informacije o stadionima na kojima se igraju utakmice najboljih evropskih reprezentacija.

Sve vam na dohvat ruke i na samo jedan klik.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024