Pratite nas preko:
NAVIJACI fudbalera reprezentacije Engleske na utakmici UEFA Evropskog prvenstva 2024 godine protiv Srbije na stadionu AufSalke arena, Gelzenkirhen, 16.06.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2024, Engleska
Navijači Engleske na meču protiv Srbije, Foto: MN Press/Marko Metlaš

EURO 2024

Najluđa priča na EURO: Zaspao tokom meča Srbija – Engleska i probudio se na praznom stadionu

Velika sportska takmičenja, pogotovo ona u fudbalu, donose pregršt zanimljivih, neobičnih, bizarnih i ludih navijačkih priča. Tako je i na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde smo već mogli da vidimo i čujemo zanimljive doživljaje i priče o navijačima.

Međutim, čini se da je najluđa do sada nastala baš na utakmici Srbije. Naša reprezentacija u nedelju uveče je igrala protiv Engleske na “Feltins areni” u Gelzenkirhenu. A ovaj meč će ostati upamćen za jednog engleskog navijača.

dobrodoslica500

Kako je sam objavio na svom Tiktoku, Englez je tokom utakmice zaspao, a onda se u 4h probudio potpuno sam na stadionu Šalkea. Izgleda da su ga litre i litre piva koje je popio pre i tokom utakmice “oborile” tako da nije ni odgledao meč.

Zaista neverovatno deluje da niko nije primetio da je čovek ostao da spava na stadionu, kada se utakmica završila. Ali i postavlja pitanje šta je radilo tokom noći obezbeđenje, koga sigurno ima.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024