Pratite nas preko:
Barselonini navijači ljuti na EA sports. Žale se što im nema vunderkinda
Lamin Jamal (Screenshot/YT/Barcelona)

EURO 2024

Poneo knjige u Nemačku da završava razred onlajn: “Ne dolazimo u šetnju, već da ispišemo istoriju”

Meteorski uspon Lamina Jamala u fudbalskoj eliti nikoga nije ostavio ravnodušnim. Sa 16 godina ovaj dečak je već sada neprikosnoveni starter u Barseloni, ali i u reprezentaciji Španije koja se sprema za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Malo ko osporava njegovu vodeću ulogu u ekipi, jer je Lamin jedna od velikih nada nacionalnog tima da može da postane šampion Evrope. U intervjuu za “As” osvrnuo se na trenutnu situaciju u karijeri.

dobrodoslica500

– Ne tako davno sam gledao Evropsko prvenstvo ležeći na kauču sa majkom. Ne dolazimo u šetnju, već da ispišemo istoriju. Nadam se da ću dogurati daleko u Nemačkoj, pa ću potom gledati Olimpijske igre na televiziji – rekao je Jamal u pomenutom intervjuu.

SVE SOCCERBET KVOTE ZA PRVAKA EVROPE

– Poneo sam knjige sa sobom jer sam na četvrtoj godini, imam časove onlajn i dobro mi ide. Nadam se da profesorka neće biti prestroga prema meni – rekao je smejući se.

Pričao je i o svojim fudbalskim idolima.

– Kada igram Plejstejšn, stavljam Nika Vilijamsa i Lamina Jamala kao krila, pre Dembelea i Mbapea. Mesi mi je uvek broj 1, ali sam takođe mnogo pažnje posvetio i Nejmaru – objasnio je Jamal.

Njegova proslava je već postala poznata širom sveta. Kada postigne gol formira prstima broj 304, što su poslednje tri cifre poštanskog broja Rokafonde, kvarta u kojem je odrastao.

– Uvek sam to imao u sebi jer su tu moji prijatelji, moja baka… To je jedino mesto gde mogu da idem bez kapuljače i niko me tamo ne pita za sliku ili bilo šta – zaključio je Jamal.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024