Pratite nas preko:
Luka Dončić na meču Slovenija - Nemačka

Fantasy

Četvrtfinale Mundobasketa i ključni potezi za fantazi menadžere

Italija – SAD (uto, 14,40)
Nemačka – Letonija (sre, 10,45)
Litvanija – Srbija (uto, 10,45)
Kanada – Slovenija (sre, 14,30)

Wild Card Opcija:

Sada je vreme za Wild Card potez! Imate mogućnost da izvršite zamene u svom timu kako biste optimizovali svoj Mundobasket Fantasy roster za polufinale. Molimo vas da proverite koliko zamena vam je na raspolaganju.

Aktuelni Roster:

Pre nego što se upustite u odabir zamena, proverite koje igrače imate na svom trenutnom rosteru i ko je izbačen iz daljeg takmičenja. Pobrinite se da znate koje resurse i igrače imate na raspolaganju.

Šta dalje?

Sada je vreme za donošenje ključnih odluka. Koristite svoje Fantazi menadžerske veštine i analizirajte performanse igrača u dosadašnjem takmičenju kako biste napravili najbolji tim za četvrtfinaleMundobasketa.

Naše Viđenje Mečeva i Igrača četvrtfinala Mundobasketa

– Tyrese Haliburton, vreme je da se sada USA kreće u playoff mod. To znači da će se rotacija skupiti, a minuti će porasti ključnim igračima. Haliburton, kao glavni razigravač sa ulogom sa klupe, je neko ko može da promeni ritam i razbije drugu postavu Italije kada krenu rotacije u toku meča

– Dennis Schroder je spreman. Sjajni plej Toronto Raptorsa diriguje svojim timom celim prvenstvom i vodi u kategorijama poena i asistencijama. Jako čvrstoj reprezentaciji Nemačke je Schröderova elegancija legla kao poslednji deo slagalice. U matchup-u sa plejevima Letonije ima apsolutnu prednost u brzini, a odlična saradnja sa visokim igračima u pick and roll i pick and pop mu daju zagarantovane poene i asistencije.

Stefan Jović, ovo je meč kada iskustvo dolazi do izražaja. A Stefan je jedan od najiskusnijih u ovoj reprezentaciji. Prvi asistent reprezentacije bi mogao da bude taktička zamisao trenera Pešića, jer će sigurno biti specijalne odbrane na Bogdanu Bogdanoviću, a Milutinov će već imati dosta teži posao protiv Valančiunasom. Siguran na prenosu lopte, siguran izvođač bacanja, i verujemo da je ovo meč u kojem će pokazati da je jedan od lidera ove reprezentacije

Evo i lista 10 najboljih nakon pet odigranih kola na Fantasy Mundobasketu na Soccer bet platformi

Fantazi poredak u ligi
Printskrin: soccerbet.rs

Pripremio: Aleksandar Stojiljković

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy