Pratite nas preko:
PARTIZAN vs PANATHINAIKOS Beograd, 30.11.2023. foto: Nebojsa Parausic / MN press Kosarka, Euroleague, Partizan, Panatinaikos
Matijas Lesor; Foto: MN press

Fantasy

Evroliga fantazi: Bivši igrači Partizana i Zvezde su obavezni u timu, vadimo džokere iz drugog plana

Tri od četiri meča četvrtfinala Evrolige došla su do petog odlučujućeg meča. To samo govori koliko je ova sezona neizvesna.

Večeras će “goreti” Atina jer Makabi dolazi u goste Panatinaikosu. Ovaj spektakl od meča možete naći i na SoccerBet portalu ili aplikaciji u delu za fantazi igre.

Mi smo kreirali svoj tim koji izgleda ovako. Da li se slažete sa našim izborom?

Kompleksa situacija u današnjem izazovu kaže da imamo 73 miliona budžeta za sastavljanje rostera od 6 igrača sa izborom kapitena i vicekapitena koji koštaju ali i donose 1,5 i 1,2 puta više poena u odnosu na cenu.

Na osnovu odabira kapitena i vicekapitena jasno je da više verujemo igračima Panatinaikosa. Dovoljno je reći da se za kartu za meč u “OAKA areni” večeras poslalo preko 80.000 navijača.

Trojica iz Panatinaikosa su u fantastičnim formama, a mi smo mogli da uzaberemo samo dvojicu. Kapiten našeg fantazi rostera je Matijas Lesor (13.8M), verovatno najbolji centar Evrolige ove sezone. Forma u ovoj seriji iznosi 31.25 fantazi poena što su predobri brojevi.

Bivši centar Partizana naspram sebe ima dobrog Džoša Niba, ali očegledno da u ovoj seriji Nibo nema defanzivni odgovor za sjajnog Francuza.

Printscreen: Soccerbet.rs

Vicekapiten u našem izboru za danas je Kendrik Nan (14M). Njegova forma ove serije je 27 fantazi poena s tim da je svaka sledeća ukakmica bila bolja od prethodne. Hronološki je to išlo ovako sa fantazi poenima – 11.75, 21, 35.50, 39.25.

Kako je spoljna linija Makabija ranjena povredama možemo očekivati jos veći pritisak upravo na tim pozicijama, a Nan svojim atleticizmom može da napravi razliku.

Marius Grigonis (5.4M) je jeftina i poslednja opcija tima iz Atine. Iskusni Litvanac ima ulogu zadatka gotovo cele sezone, a to je izraženo i u ovoj seriji. Prvi meč mu je bio najbolji i sada očekujemo dobru rolu u preraspodeli minuta usled novih okolnosti što se tiče samih rostera.

Lorenco Braun (14.7M) mora biti deo rostera. Vejda Boldvina po svemu sudeći nećemo videti u odlučujućem meču jer nije trenirao sa ekipom. Osim ako to nije neko iznenađenje, mada se to ne radi tako na ovom nivou.

Znači sve je na Braunu koji ima fantastične brojeve u ovoj seriji. Preko 31,5 fantazi poena u proseku moraju biti u naš roster danas i sa okolnostima koje su aktuelne ovo je “must have” izbor.

Tamir Blat (9.5M) je poslednji meč završio sa 34.25 fantazi poena i on je taj koji je povukao najviše u nedostatku Boldvina. Najbolja partija sezone u ovakvom periodu mora da se nagradi, što upravo i radimo izborom sina legedarnog trenera.

Poslednja i najjeftinija opcija je Džon DiBartolomeo (5.1M). Jos jedna opcija spolja jer je Boldvin ostavio veliku rupu sa minutima i potrošenjom lopti. Epizodna uloga sa solidnim poenima za cenu koju vredi deluje najprimamljivije od svih preostalih igrača sa tom cenom.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy