Pratite nas preko:
Saša Obradović na utakmici Evrolige protiv Partizana u hali Beogradska Stark Arena, Beograd 05.12.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, PARTIZAN, MONACO, MONAKO
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fantasy

Evroliga play-off fantasy: Mnogo više verujemo u ekipu Monaka, zato poslušajte ove predloge

Možda nema naših timova u završnici Evrolige ove sezone, ali je jasno da, čak i bez njih, svedočimo sezoni koja odavno nije bila ovako neizvesna. Real Madrid je, kako se i očekivalo, prvi učesnik Fajnal fora u Berlinu, ali će se dve serije četvrtfinala odlučivati u petom meču. Da li će isto biti i sa poslednjim parom četvrtfinala, videćemo večeras u duelu između Fenerbahčea i Monaka. Napetost se prenosi i na naša fantasy takmičenja koja su sve neizvesnija, posmatrajući tabele kako u dnevnim i zasebnim izazovima, tako i u plej-of modu takmičenja.

Na našem SoccerBet portalu ili aplikaciji, kao i od samog starta takmičenja, kreirali smo i današnji izazov, a naš fantazi tim će izgledati ovako.

Slotomanija

Da li je, po vašem mišljenju, ovo dobitna kombinacija za današnji fantasy izazov?

Gledajući naš fantasy roster očigledno je da mnogo više verujemo ekipi Monaka, nego li Fenerbahčeu koji pred svojim navijačima koji ima meč loptu za odlazak u Berin na F4.

Sve ukazuje na peti meč u Kneževini. Za početak Monako jeste mnogo čvršća ekipa od Fenera, verovatno uz Makabi i fizički najjača.

Monako

Zatim razlika je u tome što Monako ima igrača koji pravi razliku, a u pitanju je Majk Džejms. Monako je bio na tabeli ispred Fenera sa tri pobede više i na krajunova neizvesna sezona mora da pojača još više takav utisak. Iz tog razloga imamo četri najskuplje opcije Monaka u našem fantazi rosteru. Majk Džejms (13M) kao kapitena koji će donositi 1.5 puta više.

Zatim lidera u prošlom meču Alfu Dijala (10.5M) koji je odigrao najbolji meč serije sa 32.75 fantazi poena.

Onda za sada tihog Džordana Lojda (10.3M) za kog smatramo da će biti X faktor u ovom meču na obe strane parketa. I na kraju vice kapiten Donatas Moćijunas (9M) za kog smatramo da će imati jaku ulogu u razbijanju raznovrsnih opcija pod košem u zavisnosti da li će Motli istrčati na parket ili ne.

Fenerbahče

Iz ekipe Fenera najviše verujemo Najdželu Hejsu Dejvisu (10.8M) i ako mu je od početka serije svaki sledeći meč bio statistički samo slabiji. Prvi meč je lroveo na parket 39 minuta, a često je ove sezone išao preko 37 i verujemo da će to i večeras biti praksa.

Roster zatvara Tarik Biberović (6M). Ne smemo nikako ignorisati njegovih 24.50 u poslednjem meču za 19 minuta i on može biti jedna od onih jefrinij a odličnih opcija ako iskorsti ovaj nalet inspiracije i pretvori ga u formu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy