Pratite nas preko:
Nikola MIlutinov u duelu sa Jonasom Valančijunasom

Fantasy

Mundobasket fantasy: Predlozi za sam finiš

Slava na dohvat ruke

Dva koraka do istorije, zlato oko vrata i status besmrtnosti u košarkaškom svetu uzbudljiv trenutak stiže na svetskom Mundobasketu, gde četiri moćne ekipe, dve iz Severne Amerike i dve iz Evrope, kreću u sudare koji će zacementirati njihovu poziciju na svetskoj košarkaškoj mapi. Kanada, željna slave i priznanja, prelazi preko Srbije, dok Nemačka pokušava iznenaditi moćnu NBA reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država. Ovo su trenuci kada se snovi ostvaruju, kada se igrači bore za mesto u istoriji, i kada svaki dodatak zlatu oko vrata postaje deo legende. Ajde da to sada gledamo iz prizme fantazi sveta i šta ovi mečevi polufinala znače na Soccer platformi Mundobasket fantazija. Evo naših par predloga

Entoni Edvards i Tajris Haliburton su ponovno u fokusu.

  • Prvi je ili previše fizički dominantan snagom za igrače koji ga čuvaju ili, ako uspeju da mu se suprotstave snagom, onda ne mogu parirati njegovoj brzini u prodoru. Takođe, tokom celog prvenstva pokazuje impresivan procenat šuta iz igre od 45,9%. Očekuje se da će odigrati najmanje 28 do 30 minuta, posebno ako je rezultat neizvestan.
  • Drugi igrač je rezervni plejmejker, ali njegova lucidnost i izvanredan šut iz igre od 62,5% dosad su razbili svaku reprezentaciju. Takođe, igra i kao prvi asistent ekipe. On je izuzetno dominantan, čak i u NBA ligi, a tek da ne pominjemo kako se izdvaja protiv rezervnih petorki drugih reprezentacija sa kojima se prvo susreću na terenu zbog rotacija. U njegovu korist ide i sistem igre trenera Stiva Kera, koji je prvenstveno bio izvanredan šuter na bekovskoj poziciji, a njegova bogata trenerska karijera obiluje najboljim šuterima u istoriji ovog sporta.

Nikola Milutinov

  • Zagarantovana visoka minutaža u ovakvom meču, jer Srbija neće prilagodjavati svoju igru Kanadi, već naprotiv. Iako Dvajt Pauel može imati značajnu minutažu, njegove statističke kategorije nisu impresivne iz određenih razloga. Nikola može da ga nadmaši kako u igri jedan na jedan, tako i u “pick and roll” situacijama, a takođe može biti dominantan i u skoku, iako Pauel deluje fizički dominantnije. Spoljna linija Srbije će se suočiti sa velikim pritiskom od strane elitnih defanzivaca u reprezentaciji Kanade, pa se tu vidi prostor da se fokus usmeri u drugom pravcu.

Spremite se za spektakl na svim nivoima i pojačajte adrenalin na Soccerbet platformu Mundobasket fantazija

dobrodoslica500

A evo i tebele 10 najboljih kolo pred kraj

Run an gun1803.25
Dream team1772.75
Dame Time1754.50
Aleksandar1751.25
Bogdan Bo…1748.50
Bećari_NS1729.00
Turboslavci1723.25
Peko1722.25
Fk Veternica1716.00
Bogalji osvajaju1715.25

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy