Pratite nas preko:
Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) offers his hand to shake with Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) before the start of the first half of an NBA basketball game in Dallas, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/LM Otero)
Luka Dončić i Nikola Jokić, Foto: Beta/AP Photo/LM Otero

Fantasy

NBA Daily fantasy: Bez Jokića i Dončića ne sme, otvara se prostor bivšem igraču Partizana

Večeras ulazimo u drugu polovinu 21. NBA nedelje sa novih sedam mečeva. SoccerBet je kreirao celodnevni fantazi izazov koji možete pronaći na našem portalu ili aplikaciji. Zaseban izazov dana je meč između Finiksa i Atlante.

Prelazimo odmah na naš fantazi tim dana.

Najskuplja opcija dana je izbor za pleja, a u pitanju je naravno Luka Dončić. Njegova cena je 18.7 miliona, što je 7.9 miliona više od proseka dana koji iznosi 10.8 miliona. Skupa ali isplativa investicija jer je Luka u najboljoj formi od svih igrača u ligi posle All-Star pauze.

Forma pokazuje 60.10 fantazi poena, a protiv Jute ove sezone ima 50.50 za 30 minuta i 75 fantazi poena za 32 minuta. Pozicija na tabeli Dalasa garantuje maksimalnu ozbiljnost, mada to Luki svakako nije nikada bio problem.

Hvatamo Si Džej Mekaluma na popustu od 8.7 miliona. Veteran Nju Orleansa je po fantazi projevima u padu forme što i diktira cenu, ali večerašnji meč protiv Orlanda može biti kontra smer. Povoljni “match-upovi” sa celom spoljnom linijom Medžika ulivaju poverenje u produktivnost ulaganja. Večeras se prvi put ove sezone upoznaju ovi rivali jer nemaju do sada susret ove sezone tako da nemamo uzorka.

Grejson Alen iz Finiksa je drugi bek dana. Pored svih zvezda Finiksa, odlučili smo se za Alena koji je u sjajnoj formi koja iznosi 35.40 fantazi poena. Cena od 8.1 miliona odlično leži formi, a vala i protivnik Atlanta.

U prvom susretu ove sezone imao je 26 fantazi poena, a kako je sada Atlanta oslabljena povredama bitnih igrača i bez ambicija ovo je odlična prilika da se odmore neki igrači i da Alen nastavi sa svojom formom.

Printscreen: Soccerbet.rs

Treća opcija je Patrik Boldvin junior, koji koristi raspad sistema u Vašingtonu. Protiv Bostona je imao 26.75 za 32 minuta i protiv Hjustona 27.75 fantazi poena za 21 minut. Cena svega 4.7 miliona. Odlična prejeftina opcija koja se mora imati zbog nekoliko bas jakih cena u ponudi dana.

Zajon Villiamson košta danas 13.9 miliona. Razumno s obzirom da mu je forma skočila za skoro devet fantazi poena i iznosi 48.25. Zanimljiv direktan duel dva prva pika: Zajona iz 2019. i Paola Bankera iz 2022.

Prvi centar dana je jeftina opcija Džok Lendejl iz Hjustona sa cenom od 6 miliona. Znamo da mu se prostor otvorio nakon povrede Šenguna. Ima dobru dozu minuta koju odlično koristi.

Na poslednjem meču bivši igrač Partizana je imao čak sedam blokada protiv Vašingtona i takvog igrača moramo da imamo u rosteru kao jeftinu opciju.

Nikola Jokić zatvara roster. Uspeli smo da uklopimo Luku i Nikolu, a ono što je zanimljivo je da Jokić tek četvrta najskuplja opcija dana i druga na poziciji centra posle Sabonisa sa cenom od 15.8 miliona.

Jokić je igrač sa najviše fantazi poena u sezoni, a čak ima i bolju formu po fantazi poenima od Sabonisa za 3.10 fantazi poena i ona iznosi 47.35. Ovo je ozbiljan popust za Jokića i morali smo da uhvatimo ovaj neočekivani fantazi “Black Friday”.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy