Pratite nas preko:
Denver Nuggets center Nikola Jokic, left, shoots as Los Angeles Lakers forward Anthony Davis, center, and forward Rui Hachimura defend during the first half of an NBA basketball game Saturday, March 2, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Entoni Dejvis i Rui Hačimura su u našem današnjem izboru za NBA fantazi, Foto: Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Fantasy

NBA Daily fantasy: Četvoricu igrača smo izabrali iz istog tima

Novi dan, novi izazovi u NBA. Konkretno, danas ih je devet u celini kao fantazi dnevni izazov na SoccerBet portalu ili aplikaciji. Zaseban izazov dana je meč između Sakramenta i Los Anđeles Lejkersa i danas pravimo naš tim specijala.

Kapiten u današnjem fantazi zasebnom izazovu je Entoni Dejvis. Kapiten košta 1.5 puta više, ali donosi isto toliko fantazi poena. Zbog situacije na tabeli, ali i momenta sezone, više verujemo Obrvi nego Domantasu Sabonisu, kojeg nismo ni uvrstili u ekipe. Sigurno je da će Litvanac imati visoke brojeve, ali ne onoliko koliko mu je određena cena. Zato više verujemo Dejvisu, pa čak do te mere da mu dajemo kapitensku traku.

Vicekapiten vredi 1.2 puta više i doprinosi isto toliko fantazi poena, i u našem izboru je Di’Anđelo Rasel, koji je u fantastičnoj formi, sigurno najboljoj u sezoni. I nekako je ostao dužan u skorašnjem meču protiv Kraljeva.

Printscreen: soccerbet.rs/sr/fantasy

Još dva igrača su iz ekipe iz “grada anđela”, što ukazuje u koju ekipu zapravo verujemo večeras. Prvi je Kralj, Lebron Džejms, u još jednoj izvrsnoj formi koja iznosi 52.10 fantazi poena. I gledano taj poslednji pomenuti meč od pre nekoliko dana, upravo je od skora najbolji poenter NBA lige u istoriji, imao najbolji skor od 59.20 fantazi poena. Očekujemo još jednu jaku partiju jer Sakramento nema igrača koji fizički i motorički može da isprati kralju.

Posle određenih povreda i krize u igrama Lejkersa, Rui Hačimura se ustalio u startnu petorku i igra odličnu ulogu. To se i odražava na fantazi poene koji su u rastu, pa je prosek forme 24.85 fantazi poena. Pomenuti meč od pre par dana imao je čak 39 fantazi poena, što je za njegovu cenu fenomenalno.

Sabonisu ne verujemo, ali zato verujemo Di’Eronu Foksu, koji je takođe u odličnoj formi sa 47.65 fantazi poena. On je u tom poslednjem okršaju imao ogromnih 58.50 fantazi poena, što ne treba da čudi jer je odbrana Lejkersa najtanja skoljka. Ni Di’Anđelo Rasel, ni Spenser Dinvidi nisu dorasli najbržem levorukom igraču lige.

Jeftina opcija za koju mislimo da će napraviti razliku je Kevin Huerter. Bivši bek Atlante se nije proslavio u poslednje vreme, ali ga gađamo baš zbog te tanke defanzive Lejkersa u spoljnoj liniji. Svakako, cena je dosta jeftina i bilo bi baš iznenađenje da skroz podbaci cenu, a očekujemo da ima solidne brojeve.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy