Pratite nas preko:
Charlotte Hornets guard Vasilije Micic (22) tries to get around Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during the second half of an NBA basketball game, Friday, Feb. 23, 2024, in San Francisco. (AP Photo/Godofredo A. Vásquez)
Foto: Beta/AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Fantasy

NBA Daily fantasy: Micić nastavlja da dominira u Šarlotu, tu je i kolega iz tima

Ulazimo u vikend sa sedam novih mečeva na programu u NBA ligi.

Zaokruženi u celodnevnu fantazi celinu, svi mečevi se nalaze na SoccerBet portalu ili aplikaciji u delu za fantazi igre. Zaseban izazov dana je jako zanimljiv meč gledano kroz fantazi prizmu između Jute i Atlante.

Danas pravimo ceo fantazi tim od igrača koji su dosta ispod proseka, ali mogu da naprave razliku na fantazi tabeli na kraju i neophodni su za uklapanje u budžet rostera.

Prosek dana je 11 miliona, ali danas je to bitno samo kao smernica za dobar odabir, ne i za uklapanje budžeta.

Prva dva pleja su iz istog tima, Šarlot Hornets

Vasilije Micić pokazuje da mu je mesto u NBA ligi, a u poslednjem meču protiv Memfisa je zabeležio 42.50 fantazi poena, a u prethodna dva meča preko 30. Minuti su sada konstantno preko 30 minuta. Prosek forme iznosi 32.40 fantazi poena što je za njegovu cenu od 8.3 miliona odlično.

Kolega iz tima, Trej Men, takođe je odličan izbor za fantazi deo kraja sezone. S obzirom na to da nema Lamela Balla, a Teri Rozier je trejdovan, otvorio se ogroman prostor na spoljnoj liniji Hornetsa što ova dvojica najbolje koriste. Forma Mena je na 24.95 fantazi poena, iako je pala zbog slabijih par poslednjih mečeva. Cena od 7.1 miliona za ovako talentovanog igrača s toliko minuta je veoma povoljna.

Treći plej je bivši saigrač Nikole Jokića u Denveru, a sada igrač Klipersa, Bonz Hajland. Povreda Rasela Vestbruka ga je bacila na parket sa mnogo više minuta i mnogo značajnijom ulogom. Cena od 4.8 miliona je moranje za fantazi odabir sa formom od 24 fantazi poena, a sinoć je čak išao do 50.75 fantazi poena protiv Čikaga.

Toronto je posle serije povreda otvorio mesto za mnogo minuta, a samim tim i fantazi poena za nekoliko igrača. Geri Trent Junior je podigao prosek forme u odnosu na prosek sezone za 10 fantazi poena i ona sada iznosi 30.45 fantazi poena. Cena solidna od 8.8 miliona i dosta ispod proseka.

Još bolji je još jedan igrač u istom timu, Džonti Porter. Posle povrede Krisa Bušera i Džejkoba Peltla ima dosta minuta. Poslednja dva meča je doneo 27 fantazi poena protiv Denvera i 37.50 protiv Detroita. Cena od 4.9 miliona je gotovo obavezna.

Završavamo sa dvojcem iz Detroita

Ajzeja Stjuart ima cenom ispod svojih kvaliteta. Cena je 6.6 miliona zbog pauze pa vraćanje u sistem rotacije.

Italijan Simone Fontekio sa cenom od 8.4 miliona opravdava svoju formu od 28 fantazi poena, a odnos cene i doprinosa je u redu. Ovo je naš odabir jeftinih opcija dana, a sigurni smo da će dosta toga poslužiti kao relevantna opcija.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy