Pratite nas preko:
New Orleans Pelicans forward Brandon Ingram shoots against Indiana Pacers forward Jalen Smith (25) during the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 28, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Marc Lebryk)
Brendon Ingram, Foto: Beta/AP Photo/Marc Lebryk

Fantasy

NBA daily fantazi: Najbolji mogući “mečapovi” za našu petorku večeras, očekujemo eksploziju

Prvi dan marta donosi 9 novih mečeva u NBA koje možete naći na Soccerbet platformi ili aplikaciji kao celodnevni izazov. Zaseban izazov dana se ogleda u vidu meča između Čikaga i Milvokija.

Odmah prelazimo na našu fantazi petorku dana.

PG – Opet je prosek dana u celodnevnom izazovu 11.4 miliona. A naš prvi predlog za danas je Tajriz Meksi iz Filadelfije sa cenom od 13.4 miliona. Sada već vodeće lice franšize, jer nema Džoela Embida u rosteru zbog ozbiljne povrede. Ima odličnu cenu kada sagledamo sve okolnosti.

Forma mu je odlična i za 3.55 fantazi poena veća je od proseka sezone i iznosi 47.55. Minuti su mu jedni od najvećih u ligi i u proseku igra skoro 38 minuta. A na sve to, protivnik je slabašni Šarlot koji je bez takmičarskih ambicija, ali i ozbiljne odbrane na spoljnoj poziciji. 42.50 i 36.25 je skor Meksija u prvim mečevima ove sezone protiv Šarlota.

SG – Entoni Edvards iz Minesote je bek šuter dana sa cenom od 14.7 miliona, što je najveća cena na poziciji. Novopečeni Ol star igrač i vodeće lice lidera Zapadne konferencije je u sjajnoj formi. To vidimo po brojevima koji kažu da je na 51.80 fantazi poena forme, za razliku od proseka sezone od 44.36.

Protiv Sakramenta ove sezone već ima skor od 59.75 fantazi poena, što je fenomenalan rezultat. Na sve to, Minesota drži jedva prvo mesto jer su Oklahoma i Denver koji su im za petama u seriji pobeda. Kako Sakramento nema tip igrača koji može da odgovori odbrambeno, očekujemo još jedan jak meč.

SF – Brendon Ingram kao krilo dana je odlična opcija. Cena od 11.5 miliona je nešto što nas je najviše privuklo. Forma proseka i forma sezone je maltene identična i iznosi nešto manje od 49 fantazi poena. Najprivlačnije ovde je protivnik, a to je Indijana.

Kako znamo, Indijana je idealna za fantazi jer i daje i dozvoljava najviše poena. Dodatno olakšan posao Ingramu pravi situacija s Mekonom, koji je njegov “mečaš” i odličan je defanzivac, ali ga nema u timu već nekoliko mečeva zbog povrede. Sasvim malo iznad prosečne cene, a mogućnosti za dosta fantazi poena su velike.

PF – Džonatan Kuminga i dalje nije razvio cenu u odnosu na ono što pruža na parketu. Cena za večeras je 8.6 miliona u meču protiv Toronta. Forma je više nego dobra i iznosi 33.30 fantazi poena u odnosu na prosek sezone od 26.61 fantazi poen.

Poslednja četiri meča ide preko 30 fantazi poena, a posebno zanimljivo je da je sinoć imao skor protiv Njujorka od 45.50 fantazi poena za 31 minut na parketu u prvom povratničkom meču Krisa Pola. U prvom meču 28 fantazi poena ali za samo 25 minuta i to je za ovu cenu odlično.

C – Bruk Lopez iz Milvokija zatvara naše predloge za danas. Nije ni približno najbolja opcija na poziciji, ali može biti jako dobra u svom rangu cene, a ona iznosi 8.3 miliona. Pre svega, stil igre i “mečap” koji nije pogodan za centre Čikaga.

Nikola Vučević može da isprati donekle širinu koju pravi Lopez, ali Andre Dramond nikako. “Streč petica” s dosta pogodaka za tri poena u sezoni, ali i jedan od najboljih blokera lige. Ima ozbiljan potencijal da večeras napravi iskorak i podigne svoje brojeve forme, koji u ovom momentu iznose 28.85 fantazi poena.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy