Pratite nas preko:
NBA Lebron Džejms
Foto: Beta (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Fantasy

NBA plaj-of fantasy: Jeftinije opcije pre Jokića i Dejvisa

Zavrtelo se u NBA ligi i nakon 11 pobeda domaćina, videli smo nekoliko brejkova. Večeras su na programu tri meča i sve ih možete pronaći na SoccerBet portalu ili aplikaciji u delu za fantazi igre.

Tamo možete pronaći i naš poseban NBA specijal, a večeras je za nas najzanimljiviji meč između Los Anđeles Lejkersa i Denvera.

Ovo je naša priča za fantazi izbor dana. Da li vi imate neke sugestije?

Kreće o sa prosekom dana po igraču, a on je danas 11.4 miliona ili sedam igrača za 80 miliona budžeta koliko imamo na rapolaganju.

Stub fantazi rostera dnas je Džoel Embid sa cenom od 17.3 miliona. Filadelfija gubi 2-0 i ako ne ponedi prvi meč kod kuće to je praktično game over za njih. Večeras se puca iz najjačeg oružija, a to je svakako još uvek, ali ne i zadugo aktuelni MVP lige. Gotovo zagarantovanih 50+ fantazi poena osim ako ne budu nepredviđenih situacija poput povreda ili garbage time-a.

San Antonio Spurs' Victor Wembanyama, left, and Philadelphia 76ers' Joel Embiid struggle for position during the first half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 22, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Foto: Beta/AP Photo/Matt Slocum

Lebron Džejms pre Entoni Dejvisa

Lebron Džejms pre Entoni Dejvisa večeras i ako su cene vrlo blizu. Lebron kod kuće u meču u kojem moraju Lejkersi da dobiju je must have. Videli smo da agresivni Dejvih nije dao rezultata u drugom meču i ako je imao zaista dobru statistiku. Zbog toga smo i preskočili i njega i Jokića jer očekujemo specijale na obojici u meču u kojem može praktično da se završi serija.

Nemamo Jokića, ali zato imamo Mareja sa cenom od 12.4 miliona. Meč viner iz prošlog meča je imao slab šuteraki meč,a opet je presudio. Kako očekujemo zatezanje na Jokiću, a i njegov odgovor ovo može biti odličan pogodak večeras.

Tik iznad njega sa cenom od 12.5 je prva violina Orlanda, Paolo Bankero. Orlando mora da udari jako jer gubi seriju sa 2-0 i ako ne pobede ovaj meč kod kuće mogu da se oproste od sezone ove godine. Bankero igra preko 40 minuta, ali brojevi nisu na nivou iz regularnog dela sezone, pa očekujemo da večeras to bude dosta bolje.

LeBron
Foto: Beta (AP Photo/Nate Billings)

Jako slaba prva dva meča su mu oborila i prosek i cenu što je dobro za fantazi

Još jedan igrač je ostao dužan, a verujemo da će večeras odgovoriti. U pitanju je Ostin Rivs iz Lejkersa sa cenom od 8.4 milion. Jako slaba prva dva meča su mu oborila i prosek i cenu što je dobro za fantazi jer sumnjamo da može slabije od ovoga, a svaki prosek preko je plus koji pravi razliku.

Identična situacija je i sa O Dži Enonobijem iz Njujorka, samo je situacija još i bolja jer je cena niža i iznosi 7.3 miliona. Ulazimo u deo serije gde se snage polako raspoređuju i razlivaju od prve dve napadačke opcije na ostatak petorke. Takva je situacija sa prethodna dva odabira, ali i sa sledećim.

Kodvel Poup radilica Denvera na ceni od svega 5.8 miliona je ona jeftina opcija koja se mora. Uvek je jako motivisan pred nekadašnjom svojom publikom i to gotovo redovno pravi razliku u odnosu na fantazi cenu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy