Pratite nas preko:
Džejlen Braun, Boston Seltiks, Njujork Niks, NBA
Detalj sa meča Niksa i Seltiksa (Foto: Beta/AP Photo/Peter K. Afriyie)

Fantasy

NBA play-off Fantasy: S verom u Nikse i uz pomoć Klivlenda do važnih bodova

U NBA plej-ofu se u nekim mečevima magla polako diže i situacija postaje sve jasnija, dok se negde stvari dosta komplikuju. Večeras imamo dve meč lopte i jednu ujednačenu seriju, a sva tri meča možete, kao fantazi celinu, iskusiti na našem SoccerBet portalu ili aplikaciji.

Kao zaseban izazov spremili smo meč loptu Indijane protiv Milvokija.

Današnji fantazi tim koji smo sastavili izgleda ovako. Da li biste vi nešto promenili?

Previše tenzije u meču Njujorka i Filadelfije podiže takmičarski nivo na dodatni nivo. Zato najviše igrača imamo upravo iz tog meča. Previše bezobrazna igra na oba kraja terena. Krenulo je povlačenjem Maksija za dres, da bi igrači File, a pogotovo Embid odgovorio sa nekoliko reakcije koje su sve samo ne sportske.

Idemo po trojicu iz Niksa

Trojica igrača iz Njujorka su u rosteru dana – Dželen Branson (15.3M), Džoš Hart (12.2M) i O Dži Enonobi (7M). Bransonovi brojevi su jako uzlazi od početka serije, a hronoloski su išli 41.25, 43, 62, 71 fantazi poena. Glavno vezivno tkivo Niksa i reprezentativac USA Džoš Hart igra maestralni plej-of sa prosekom od preko 44 fantazi poena što je za 15 fantazi poena veše od proseka sezone.

Puno povređenih igrača u rosteru Niksa povećava minute igračima koji su dostupni, pa je tako Enonobi poslednji meč igrao 47 minuta. Za cenu koju vredi takvog igrača morate imati u rosteru danas, a znamo i da njegovi kvaliteti prevazilaze određenu cenu svakako.

Jedini igrač kojeg imamo iz suprotnog tima je Kajl Lauri (6.4M) kao jeftinu opciju dana. Prosek u plej-ofu od 25,5 fantazi poena i 34-35 minuta na parketu su odlični za cenu koja mu je određena. Centar dana je Majls Tarner (11.8M). Biviš centar reprezentacije SAD-a razvaljuje ovu plej-of seriju. 46 fantazi poena u proseku u plej-of seriji što je za 13 fantazi poena veše od proseka sezone. Bruk Lopez koji je sličan tip igrača ne može da isprati defanzivno formu koja je predobra.

Ubojiti tandem Kavalirsa

Roster završavamo dvojicom igrača Klivlenda, Donovanom Mičelom (13.3M) i Evanom Moblijem (9.7M). Verujemo da je Klivlend jača ekipa od Orlanda a da je Mičel taj koji pravi razliku. Posle 2-2 ovo je praktično meč lopta koju ne smeju da ispuste kod kuće. Pre svega očekuje se strašan meč Mičela koji ne igra ovu seriju na svom nivou, pa je krajnje vreme da se upali.

Sa druge strane Mobli igra promenljivo. I ako su brojevi solidni, ali ne i odlični, njegov uticaj na igru je oscilatoran. Večeras će uz skraćenu rotaciju i povećan broj minuta imati priliku da sakupi što više fantazi poena na obe strane parketa što je jedan njegovih glavnih fantazi karakteristika.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy