Pratite nas preko:
Dallas Mavericks' Markieff Morris, left, P.J. Washington (25), head coach Jason Kidd, center rear, and Dereck Lively II, right, look toward Luka Doncic, bottom, after Doncic and Oklahoma City Thunder' Luguentz Dort collided competing for a loose ball during the second half in Game 3 of an NBA basketball second-round playoff series, Saturday, May 11, 2024, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Foto: Beta/AP Photo/Tony Gutierrez

Fantasy

NBA playoff fantasy: Cela petorka Dalasa i jedan iz Oklahome, ali ne i najbolji

Jedna serija polufinala konferencija je gotova, a dve su otišle u sedmu utakmicu.

Da li će i poslednja dostignuti svoj maksimum ili se serija okončava večeras pokušaćemo da prognoziramo kroz fantazi prizmu.

dobrodoslica500

Duel Dalasa i Oklahome kao kreirani fantazi izazov imate na Soccerbet portalu ili aplikaciji.

Ovako izgleda naš tim za večeras

Znamo da ovi zasebi izazivi standarno imaju opciju kapitena i vice kapitena koje morate da ubacite u kalkulaciju rostera. 70 miliona za šest igrača bez uslova pozicije i sa maksimalno pet igrača iz istog rostera. A upravo to smo i uradili. Možda deluje suludo, ali zapravo ima smisla.

I ako je Oklahoma završila kao prva regularni deo sezone, njihov roster deluje slabije. Energija u regularnom delu i iskustvo u ovom zvaničnom pokazuju šta je presudno.

Ako pogledamo poslednji meč, svi bitniji igrači iz ekipe Tandera su podbacili po fantazi brojevima osim Šeja koji je bio na visini zadatka. Dobro je odigrao i Lu Dort ali njegov posao nije prevashodno da bude nosilac u ofanzivi.

Denver Nuggets forward Michael Porter Jr. (1) drives to shoot against Dallas Mavericks center Daniel Gafford (21) as Mavericks' guard Luka Doncic (77) and Nuggets' center Nikola Jokic look on during the first half of an NBA basketball game in Dallas, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/LM Otero)
Foto: Beta/AP Photo/LM Otero

Samo jedan igrač

Zato večeras imamo samo Dželana Vilijamsa (10.5M) jer mislimo da će Dalas još jače pritisnuti kod kuće u svom Amerikan Erlajns centru sa mec loptom serije.

I ako je Šej neprikosnoven i sa razlogom bio u užem krugu kandidata za MVP nagradu ne bi rizikovali njegovu cenu u meču u kojem verujemo u overu serije. Iz tog razloga biramo drugu stabilnu opciju u napadu koja košta dosta manje.

Oklahoma City Thunder guard Luguentz Dort (5) drives to the basket as Miami Heat forward Nikola Jovic (5) defends during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Jan. 10, 2024, in Miami. (AP Photo/Marta Lavandier
Foto: Beta/AP Photo/Marta Lavandier

Cela petorka?

Dalas nam daje celu petorku za fantazi roster večeras. Kapiten se podrazumeva, Luka Dončić (16.5M). Poslednji meč tripl dabl i 66 fantazi poena na gostojućem terenu. Najavili smo da će proraditi i to se desilo. Nemati ga za kapitena je ravno suicidu u izazovu.

Vice kapiten je Kajri Irving (12.3M) koji igra ovu seriju promenljivo, ali verujemo da će posle dva skomnija meča upravo on biti X faktor koji će da zakuca poslednji ekser u sanduk Tandera. Njegov šampionsi gen pravi razliku u ovakvim mečevima, a Tanderi nemaju takvog igrača.

Pi Džej Vašington (9.1M) se vrlo dominantno nametnuo kao treća opcija tima u napadu i čovek bez kojeg bi pukla odbrana. Dakle garantovani minuti i fantazi poeni, a forma je svakako za preko 10 veća od proseka sezone. I iznosi 38.15.

Derik Lajvli (5.8M) nastavlja svoj progres fantazi brojeva i svaki sledeći je sve bogatiji. Poslednji 29 fantazi poena za 24 minuta. Kada to stavimo u kalkulaciji sa cenom ova opcija mora da bude imperativ za roster. A roster zatvara kapiten, ne jzazova već ekipe.

Tim Hardevej Junior (4.9M) je ona njajeftinija opcija koja se uklapa. Ako će ovakav igrač da mi bude kusur onda ću ga birati i pre nego da on ostane na kraju. Ovo može tek biti ozbiljna razlika na kraju u odnosu cene i doprinosa jer znamo šta ovaj rasni šutrer može da napravi bilo kojoj ekipi u ligi kada uđe u svoj mod.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy