Pratite nas preko:

Fantasy

NBA playoff fantasy: Meč lopta za Seltikse i nastavak drame Mavsa i Tandera

Prva meč lopta za Boston protiv Klivlenda u TD Gardenu i nastavak fenomenalne serije Oklahome i Dalasa, koji je posle četiri meča na nuli, su večeras na programu NBA plej-ofa. Soccerbet je na svom portalu i aplikaciji kreirao dva izazova za večeras u fantazi delu igre. Prvi je celodnevni sa oba meča, a drugi kao poseban izazov, a u pitanju je meč zapadne konferencije polufinala. Naravno da i mi imamo naš tim dana, a kako izgleda vaš?

Ko je ovog puta u našem timu?

Ravno 70 miliona za sastav današnjeg rostera od sedam igrača (po jedan na svakoj od pozicije plus dva slobodna izbora) ili 10 miliona po igraču u proseku. Iz mača sa istočne konferencije pozajmili smo za naš fantazi roster dva igrača iz Bostona i jednog iz Klivlend. Džejson Tejtum (14M) podiže fornu kako se sezona bliži vrhuncu i ovu seriju vodi sa 53.6 fantazi poena što je za više od pet fantazi poena više od proseka sezone. Poslednja dva meča su išla preko 60 i taj podatak apsolutno daje legitimitet našem izboru.

Džru Holidej (7.8M) je sa gotovo sinhronizovanim prosecima sezone i forme od malo ispod 30 fantazi poena jedan od prvih izbora koje smo odabrali za večeras. Jeftina cena, mogućnost mnogo većeg doprinosa u odnosu na cenu, ozbiljan skok forme u poslednjim mečevima i skraćivanje rostera su nas naveli da bivši šampion sa Milvokijem bude jedan od stuba rostera.

Iz ekipe Klivlenda večeras imamo samo Krisa Leverta (6.9M). Videli smo da poslednji meč nije igrao Donovan Mičel, a već neko vreme nema Džereta Alena i teško je predvideti roster i minute u rotaciji. U takvoj neizvesnosti najbolje je ne rizikovati i iskoristiti cenu Leverta koji može da ima odličan skor.

Teško je bez Šeja

U zapadnom duelu bez Šeja jer je teško uklopiti i njega i Luku. Zato imamo Četa Holgrema (10.4M) rukuja koji ima prosek od 36.6  fantazi poena za 36 minuta u proseku na parket u timu koji je bio lider ovakvog zapada. Fantastične reference i jako stabilni brojevi bez oscilacije  gotovo garantuju poene koje najmanje i očekujete.

Džoš Gidi (7.5M) ima nisku cenu sa razlogom jer je forma dosta loša u ovoj seriji pre svega zbog uloge koja ga drži ispod 15 minuta u proseku. Očekujemo večeras drugačiju ulogu zbog rotacije i da Australijanac opraavda i premaši svoju cenu koja ga podcenjuje.

Kod Dalasa imamo Luku Dončića (16.6M) pre svega njegovog mentaliteta. Brojevi mu idu ispod proseka i ako su dosta jaki, ali on je van svog zenita još uvek. Međutim, njegova želja i motivacija su nesporni i on živi za ove mečeve i atmotsferu koja će biti usijana i neprijateljski nastrojena.

Derik Lajvli (5.7M) zatvara roster. Svaki meč naredni je bio bolji od prethodnog u ovoj seriji i njegova uloga kao i brojevi rastu. Komotan je u svojoj ulozi, doprinos je sve bitniji, a cena nas obavezuje da ga imamo večeras.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy