Pratite nas preko:
ADEM LJAJIC fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici UEFA Lige nacija protiv Litvanije na stadionu Partizana, Beograd 20.11.2018. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Litvanija, UEFA Liga nacija
Adem Ljajić (Foto: MN press)

Fudbal

Atomska bomba iz Novog Pazara: Adem Ljajić se vraća kući

Novi Pazar sprema pravu fudbalsku atomsku bombu pošto bi plavi dres do petka u ponoć trebalo da obuče Adem Ljajić. Kako je član Novog Pazara nedavno postao i Sejduba Suma, nema sumnje da u gradu na Jošanici imaju velike ambicije u tekućoj sezoni.

Vest o dolasku Ljajića je objavljena i na zvaničnoj stranici kluba na Fejsbuku.

dobrodoslica500

– Atomska bomba! Sutra, verovatno, biće najveći dan u istoriji fudbalskog kluba Novi Pazar na putu ka evropskim ambicijama! Sve će se konačno znati do 23:59 – najavili su kasno noćas Pazarci.

Objava u četvrtak ujutru usmerila je interesovanje ka Ademu Ljajiću, čiji se dolazak i ranije pominjao. Doskorašnji član turskog Karagumruka, čiji je dres nosio 11 puta, u prethodnih šest meseci nije imao klub.

Pola godine bez kluba

Trenirao je u međuvremenu, sporadično, sa prvotimcima Novog Pazara, a sada je došlo vreme da se ozvaniči veliki transfer, sigurno najveći u istoriji kluba. Bez obzira što Adem dolazi za džabe, bez obeštećenja.

Bivši reprezentativac Srbije često je iskazivao privrženost rodnom Novom Pazaru. I u godinama najvećeg fudbalskog uzleta, retke dane odmora provodio je sa porodicom i drugarima u svom gradu.

Inače, prelazni rok u Srbiji zatvara se u petak u ponoć.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal