Pratite nas preko:
Felipe Melo o bivšim saigračima koji su osuđeni zbog silovanja, Printscreen: Youtube/Atodofútbol

Fudbal

Bivši saigrač o silovateljima Daniju Alvešu i Robinju: Da je neko uradio to mojoj ćerci…

Svetska javnost, a pogotovo brazilska, i dalje se bavi slučajevima Robinja i Danija Alveša. Dvojica bivših reprezentativaca i proslavljenih fudbalera osuđeni su zbog silovanja. O tome se oglasio i njihov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Felipe Melo.

Za razliku od njih dvojice, 40-godišnjak je i dalje aktivan fudbaler i trenutno je član Palmeirasa. Na pitanje “GloboEsporte” o bivšim saigračima, Melo je bio vrlo izričit.

Slotomanija

– Niko nema pravo govoriti o ovoj temi, ali ipak ne vidim problem da sada dam komentar. Imam 15-godišnju ćerku. Da se ovo dogodilo njoj, ja sada ne bih bio ovde i davao ovaj intervju. Ljudsko biće treba poštovati, bilo ono muško ili žensko – poručio je Melo.

Inače, javnost je i dalje sablažnjena odlukom španskog suda da Daniju Alvešu omogući izlazak iz zatvora uprkos tome što je osuđen na 4 i po godine. On je platio kauciju od milion evra, dok mu je Nejmar pomogao da plati žrtvi 150.000 evra odštete. I to su bili uslovi koje mora da ispuni da bi dobio šansu da ode u kućni pritvor do okončanja žalbenog postupka pred Vrhovnim sudom.

Nejmar je prošle nedelje uhapšen i upućen na izdržavanja zatvorske kazne u trajanju od 9 godina.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal