Pratite nas preko:
Bivši srpski selektor je predmet podsmeha. Na poluvremenu se smejao Zrinjskom, a onda dobio "po nosu"

Fudbal

Bivši srpski selektor je predmet podsmeha. Na poluvremenu se smejao Zrinjskom, a onda dobio “po nosu”

Kakav šamar za Dika Advokata. Bivši srpski selektor je predmet podsmeha nakon što se Na poluvremenu se smejao Zrinjskom, a onda dobio “po nosu”.

Već na poluvremenu meča u Mostaru, AZ Alkmar je vodio 3:0. Delovalo je da je sve rešeno, a posebno je tako izgledalo vremešnom Advokatu.

“KAKO OVAKVE EKIPE IGRAJU U EVROPI”

Advokat je na poluvremenu, rekao:

– Nevjerovatno je da ovakvim ekipama uopšte dozvoljavaju da igraju u evropskim kupovima – misleći na Zrinjski, prenosi Bljesak.

Kako ga je samo takva nadobudnost kaznila verovatno ni sam ne zna.

Njegovu izjavu mnogi su podelili na društvenim mrežama, nakon čega je s pravom postao predmet podsmeha, jer je Zrinjski u drugom poluvremenu napravio čudesan preokret protiv kluba iz vrha Eredivizije. Advokatov bivši klub se raspao u drugom poluvremenu na meču u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Inače, trener Alkmara Paskal Jansen nije dozvolio svojim izabranicima da odu u svlačionicu posle šokantnog poraza od Zrinjskog (3:4) u prvom kolu UEFA Lige konferencije.

TRENER HOLANĐANA NIJE DAO IGRAČIMA DA UĐU U SVLAČIONICU POSLE MEČA

– Ostavio sam svoje igrače na terenu na nekoliko minuta da čujem kako domaći navijači osećaju bol od onoga što se desilo u drugom poluvremenu. Primili smo dva brza, laka gola, što je protivniku dalo snagu i energiju da napravi potpuni preokret, ali smo i dalje igrali na terenu. “, rekao je Jansen na konferenciji za novinare.

On je dodao da je posle vođstva od 3:0 na poluvremenu trebalo da izađe na teren i mirno privede utakmicu kraju. Međutim, to se nije dogodilo.

– Iznenadio nas je prvi gol Zrinjskog, koji je došao iz slobodnog udarca. Tada su se probudili domaći navijači i definitivno podigli svoj tim. Kod drugog gola nismo uradili ono osnovno, nismo ispoštovali protivnika i nismo ga sprečili da doda loptu, koja je završila u Domaći igrač je takođe imao malo sreće, jer se videlo da se ne radi o šutu već o pokušaju centaršuta“, rekao je Jansen. Posle toga, dodao je, više nema povratka.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal