Pratite nas preko:
Dominik Kružiljak, poljski fudbaler dobio bizaran otkaz u grčkom Volosu

Fudbal

Bizaran otkaz u Grčkoj: Ne želimo mu sve najbolje, ali ćemo ga zapamtiti

Najluđa priča dolazi iz Grčke. Fudbaler tamošnjeg prvoligaša Volosa, Dominik Kružljak (27god, 600k vrednost na tržištu) dobio je otkaz zbog toga što je napravio penal na utakmici.

Slovački fudbaler koji igra na poziciji centralnog defanzivca skrivio je penal u drugom minutu nadoknade vremena prošlog vikenda protiv šampiona AEK-a i time sebi potpisao ispisnicu.

Klub Volos iz istoimenog grada je izgubio taj meč 3:2, a da situacija bude još čudnija, posle otkaza igraču koji je u julu stigao u tim izdao je saoštenje gde između ostalog piše:

Ne želimo mu sve najbolje u budućnosti, ali ćemo ga sigurno dobro zapamtiti – napisao je klub.

Da stvar bude luđa, na objavu tviter stranice o grčkom fudbalu o ovom specifičnom slučaju, u komentarima se javio još jedan fudbaler, ovog puta defanzivac iz Poljske, Jakub Kuždra iznevši takođe šokantne detalje otkaza upravo u Volosu.

– Suspendovan sam zbog toga što me je lopta pogodila u ruku na prijateljskoj utakmici, tri nedelje pošto sam stigao u ovaj klub (Volos). Kasnije, predsednik mi je uručio otkaz – napisao je Kuždra koji je neslavnu epizodu u Volosu imao tokom leta 2021. godine.

Čudan neki klub Volos…

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal