Pratite nas preko:
Aron Bupendža, Printscreen: Youtube/FC Cincinnati

Fudbal

Bokser slomio vilicu fudbaleru čiji je intimni snimak procurio u javnost

Aronu Bupendži, fudbaleru Sinsinatija, slomljena je vilica u tuči tokom noćnog provoda, a osumnjičen za nanošenje telesnih povreda je profesionalni bokser Kvašon Toler.

Prema pisanju američkih medija i izveštaju policije, gabonski napadač je fizički napadnut u jednom baru, u ranim jutarnjim časovima u ponedeljak.

Sinsinati smatra da je njihov igrač bio žrtva u ovoj situaciji, prema izvorima iz kluba. Saopštili su da je Bupendža operisan zbog “povrede van terena” i da ga očekuje pauza od 6 do 8 nedelja.

Osumnjičeni bokser u profesionalnoj karijeri ima skor 17-2 od čega 12 pobeda je ostvario nokautom.

Ni FK Sinsinati, kao ni osumnjičeni Toler nisu odgovorili na pozive i poruke medija, jer ne žele da komentarišu incident.

Procurio mu intimni snimak

Inače, Bupendža nije baš neko nevinašce i ovo mu nije prvi “incident”, te da je tek sada na tankom ledu u klubu. Čak se priča o tome da će na leto biti na transfer listi.

Jednom je ove sezone suspendovan zbog “disciplinskih razloga”. Takođe je bio i izbačen iz reprezentacije Gabona zbog drugih incidenata.

U januaru je punio novinske stupce i zbog intimnog video snimka sa nepoznatom devojkom koji je procurio u javnost. Pisalo se da bi zbog toga mogao i da završi iza rešetaka. U Gabonu se distribucija, snimanje ili prenos pornografskog sadržaja kažnjava kaznom i do 5 godina zatvora.

Ni na fudbalskom terenu mu nije išlo najbolje. Ispao je iz forme i iz konkurencije za prvi tim Sinsinatija. Postigao je tek 3 gola na 13 mečeva tokom 2024. iako je prošlog leta plaćen 7 miliona Al Šababu iz Saudijske Arabije.

U vreme dok je igrao za turski Hatajspor bio je najbolji strelac prvenstva 2020/21 kad je dobio “zlatnu kopačku”.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal