Pratite nas preko:
Arijana Mihajlović sa Sinišom, Printscreen: Instagram/ariannamihajlovic

Fudbal

Bolna ispovest Arijane Mihajlović: Siniši nismo rekli da je kraj, rekla sam mu “Ljubavi, idi” i on je izdahnuo

Arijana Mihajlović, supruga legendarnog Siniše Mihajlovića, gostovala je na italijanskoj televiziji prvi put od njegove smrti i otvorila u potpunosti dušu o teškim danima i borbi sa njegovim odlaskom.

Prošlo je više od godinu dana od preranog odlaska jednog od najboljih srpskih fudbalera svih vremena. Njegova porodica iz dana u dan pokazuje kako se nosi s tim gubitkom i koliko im Siniša nedostaje.

Bez okolišanja i sa ulaskom u detalje je Mihina udovica prepričala njegove poslednje mesece, dane i trenutke.

Ispričala je kako se Mihajlović borio do poslednjeg trenutka i kako je verovao da će ipak izaći kao pobednik protiv opake bolesti.

– Da bi išao dalje, uvek mu je trebala nada, a ja nisam mogla da mu je oduzmem jer je on bio siguran da će uspeti, do kraja se borio, nije mislio da će umreti. U Bergamu su me pozvali doktori i rekli mi da je kraj i dok smo se vraćali ka Rimu, bili smo u kolima, nikad nije pričao o smrti, ali u tom trenutku me je pogledao i rekao mi je: ‘Jedino što bi mi bilo žao je da ne vidim odrastanje moje dece’, a ja sam tu rekla: ‘Ne brini, uspećeš, probaćemo nešto drugo, naćiće se neko drugo rešenje’, jer nisam htela da mu dajem do znanja da se sve pogoršalo – ispričala je ona.

Nisu mu rekli da je kraj

Potom je otkrila i kako je zajedno sa decom odlučila da mu ne saopšte da je kraj blizu.

– Posle sam pričala sa decom i zajedno smo odlučili da mu ne kažemo ništa. I to za nas je bio veliki šok jer smo poslednji mesec živeli sa saznjanjem da kad tad će preminuti, dok on o tome nije znao ništa. Za nas je bilo bolno pretvarati se da je sve okej, i dan danas tugujemo zbog toga.

Arijana je i prepričala Sinišine poslednje trenutke, te otkrila da je izdahnuo okružen porodicom.

– I posle odjednom samo se osetio loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima ‘najlepša’ je bila ta što u tom trenutku smo svi bili tu, moja deca, njegov najbolji drug, moja majka, unukica, videli smo da je počeo otežano da diše, postavili smo se oko njega, ja sam ga uzela za ruku i rekla mu: ‘Ljubavi, ne brini se, postaraću se ja o deci, idi’, jer on nije uopšte hteo da ode, i čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je.

Njihova ljubav i brak su bili za primer i tome su se divili svi u Italiji.

– To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje – zaključila je Arijana Mihajlović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal