Pratite nas preko:
FILE - Brazilian soccer star Dani Alves sits during his trial in Barcelona, Spain, Monday, Feb. 5, 2024. Alves has been found guilty on Thursday Feb. 22, 2024 of sexually assaulting a young woman in a Barcelona nightclub. A three-judge panel sentenced Alves on Thursday to four years and six months. The 40-year-old Alves denied any wrongdoing during a trial that took place over three days this month. The decision can be appealed. (Jordi Borras/Pool Photo via AP, File)
Dani Alveš; Foto: Beta/Jordi Borras/Pool Photo via AP, File

Fudbal

“Dani Alves se ruga svima u facu”: Po izlasku iz zatvora napravio žurku do zore!

U jednom trenutku je svet obišla lažna vest da se proslavljeni Dani Alves ubio u zatvoru, ali izgleda da je brazilski fudbaler i dalje pun života. Nakon što je platio odštetu od milion evra i napustio zatvor, rešio je da “ga živi punim plućima”. Kako piše španska “Marka”, Alves je odmah po izlasku organizovao kućnu žurku do ranih jutarnjih sati.

Navodi se da je zabava bila povodom rođendana svog oca, ali da su gosti došli tek kasno uveče. I to onda kada su novinari već napustili prostor ispred njegovog imanja. To je naišlo na osudu većeg broja komentatora na društvenim mrežama. Uglavnom su reakcije bile da se “Dani Alves ruga svima u lice” ovakvim ponašanjem.

Odslužio manje od polovine kazne

Podsetimo Alves je osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja devojke u noćnom klubu. Pušten na slobodu posle 14 meseci iza rešetaka, nakon što je plaćena odšteta od milion evra za njega. Navodno je to platio Memfis Depaj, bivši saigrač iz Barselone i sadašnji fudbaler Atletiko Madrida. Međutim, to je potom demantovano od strane Depajevog agenta.

Alves je navodno u jako dobrim odnosima sa Kvinsi Promesom i Bendžaminom Mendijem. Igračima koji su takođe imali problema sa zakonom. Osim toga, legenda Barselone i bivši brazilski reprezentativac je kažnjen i sa 150.000 evra. Isto tako i petogodišnjim nadzorom nakon puštanja na slobodu i zabranom prilaska žrtvi na devet i po godina.

Spasila ga supruga, pa se razvela

Pretilo mu je 12 godina zatvora, a pomoglo mu je svedočenje bivše supruge koja je rekla da se kući vratio mrtav pijan. Nešto više od godinu dana kazne je, dakle, već odslužio.

Alvesova advokatica Ines Gvardiola predložila je sudu da mu oduzmu pasoš tako da ne može da odleti u Brazil koji nema ugovor o izručenju sa Španijom. Povremeno će se pojavljivati na sudu kako bi dokazao da je i dalje na Pirinejima. Njegova odbrana je predložila 50.000 evra odštete, a sud se odlučio za 20 puta veću cifru.

Do tada, organizuje žurke i baš ga živi na slobodi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal