Pratite nas preko:
Printscreen: Twitter/@LaLigaExtra

Fudbal

E pa svašta: 15 igrača ispijalo kafe u popularnom kafiću i zakasnilo na avion za utakmicu

Gotovo neverovatna situacija zadesila je Las Palmas koji se ove sezone vratio u Primeru. Njima je čak 15 igrača zakasnilo na let za Sevilju zato što su pili kafu?!

Zaista za nepoverovati zvuči kada se ovako nešto pročita, međutim, to je istina. Dan pre utakmice kompletna ekipa je trebalo da krene na put u Andaluziju. I okupili su se svi na aerodromu, ali onda je došlo do zabune.

dobrodoslica500

Pošto je rečeno da će let kasniti 15 igrača i još 2 fizioterapeuta su otišli na kafu u jedan od najpoznatijih kafića u Gran Kanariji. I dok su uživali, ostatak tima koji je ostao na aerodromu se ukrcao na avion i odleteo.

Oni kada su se vratili su shvatili da let nije toliko kasnio koliko su mislili ili čuli da će kasniti, pa su ostali da sede.

Ipak, klub je uspeo brzo da se organizuje i dogovori sa kompanijom Binter da se promeni kurs leta jednog čartera, pa su ipak u subotu uveče i oni stigli u Sevilju.

– Preostali ljudi će danas u 19:00 leteti unajmljenim Binterom, čiji je kurs brzo improvizovan kako bi ceo tim mogao da prespava tu noć u Sevilji. Zahvaljujući Binteru, uspeli smo da pronađemo oba dostupna aviona i posada da sanira incident – navodi se u saopštenju kluba.

Meč između Sevilje i Las Palmasa se igra u nedelju od 18.30h.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal