Pratite nas preko:
fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Zeleznicara Pancevo na stadionu Mladosti, Pancevo 22.09.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Zeleznicar Pancevo
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Ekvadorac na pragu Partizana: Tandem sa Ukrajincima dobro funkcioniše

Dva zimska pojačanja Partizan je već ozvaničio – promovisani su mladi štoper Nikola Miličić i iskusni golman Miloš Krunića.

Dok prema poslednjim informacijama, sve je završeno i oko transfera dvojice veznih igrača iz inostranstva.

Partizan je ranije danas završio transfer 26-godišnjeg Leonarda Ovusua koji u Humsku dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa norveškim Odom, a ”Telegraf” je večeras preneo da je sve završeno i oko najavljenog dolaska 19-godišnjeg ekvadorskog veziste Denila Kastilja.

On u Partizan stiže na jednogodišnju pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora.

Duljaj – Srna

Kastiljov transfer je još jedan u nizu uspešno obavljenih transfera zahvaljujući dugogodišnjem prijateljstvu i saradnji Darija Srne iz Šahtjora i trenera Partizana Igora Duljaja.

Letos su zahvaljujući toj saradnji u Humskoj završili i Saldanja, Severina, Zahid, De Medina… i uglavnom su se ti igrači pokazali kao adekvatna pojačanja za Partizan.

Pomenuti izvor navodi da je sa Srnom u ponedeljak kontaktirao i sportski direktor Partizana Ivica Kralj, posle čega je realizovan konačan dogovor.

Kastiljo bi trebalo da bude veliko pojačanje za Partizan, iako se radi o vrlo mladom, 19-godišnjem igraču. Ima veliki radijus kretanja, dobru tehniku i ukoliko u Partizanu opravda očekivanja, naredne godine bi mogao da dobije pravu šansu i u Šahtjoru.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal