Pratite nas preko:
Zinedin Zidan
Foto:MN Press

Fudbal

Evo koliko novca Zidan traži od Marselja: Hoće francuski Njukasl i bezobrazno veliki budžet

Zinedin Zidan, legendarni francuski fudbaler i bivši trener Real Madrida, iznenadio je fudbalski svet izjavom da želi da postane trener Marselja. O čemu je već danas pisao Soccer sportal, a sada se zna i koji su uslovi da bi seo na klupu tima sa Velodroma.

Ova vest je izazvala veliku pažnju među navijačima i stručnjacima širom sveta, a kada je izneo uslove nastao je dodatni šok.

dobrodoslica500

Samo da dođu Saudijci sa 300 miliona – I tu sam

Kako navodi “Frans Ble“, pre nekoliko nedelja 51-godišnji stručnjak dogovorio se sa predstavnicima iz Saudijske Arabije da će on, ukoliko oni kupe francuski tim, da ga vodi.

Ovaj francuski medij tvrdi da Saudijci žele da Marselj pretvore u “francuski Njukasl“, a Zidanu se dopada ambicija projekta, kao i činjenica da će mu za transfere biti izdvojeno 300 miliona evra.

Rođen u Marseju, voli grad i stadion

Zidan, koji je rođen u Marselju, ima duboke veze sa ovim klubom i oduvek je bio poznat po svojoj ljubavi prema gradu i njegovom fudbalskom timu. Njegova želja da preuzme trenersku ulogu u Marselju dolazi kao iznenađenje, s obzirom na to da je već ostvario velike uspehe kao trener Real Madrida, gde je osvojio tri uzastopne Lige šampiona.

Ova vest je izazvala različite reakcije među navijačima Marselja. Dok su neki oduševljeni idejom da imaju Zidana kao trenera, drugi su skeptični zbog njegovog nedostatka iskustva u vođenju kluba na nivou Lige 1. Ipak, mnogi se slažu da bi Zidanova strast prema fudbalu i njegovo znanje igre mogli biti ključni faktori za uspeh.

Uprava Marselja još uvek nije zvanično komentarisala Zidanovu izjavu, ali se očekuje da će biti zainteresovana za razgovor sa njim. Ukoliko se dogodi saradnja između Zidana i Marselja, to bi moglo doneti novu energiju i nadu klubu koji već duže vreme nije ostvario značajne rezultate.

Zidanova želja da postane trener Marselja je definitivno izazvala uzbuđenje među fudbalskim fanovima širom sveta. Ostaje da vidimo da li će se ova želja ostvariti i kako će se to odraziti na budućnost kluba.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal