Pratite nas preko:
Roma's Evan Ndicka is carried off the pitch on a stretcher during the Serie A soccer match between Udinese and Roma at the Bluenergy Stadium in Udine, Italy, Sunday, April 14, 2024. (Andrea Bressanutti/LaPresse via AP)
Evana Endiku iznose na nosilima, Foto: Beta/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP

Fudbal

Fudbaler Rome se srušio usred meča, stadion zanemeo: Prekinuta utakmica, neće biti nastavljena

Drama na meču u Udinama između Udinezea i Rome. Evan Endika, štoper rimskog kluba, se srušio na travu u drugom poluvremenu, a posle toga je meč prekinut.

Reprezentativac Obale Slonovače je, prema prvim informacijama, osetio bol u grudima i nakon toga je pao, dok nije bilo nikog oko njega. Odmah su uletele lekarske ekipe da mu ukažu pomoć.

Na nosilima je iznet sa terena do svlačionice, a dobro je što je podignutim palcem, pokazao da je svestan i da se bolje oseća.

Posle pauze je meč nastavljen, ali samo na 2 minuta, jer je arbitar opet prekinuo utakmicu kako bi igrači Rome otišli do svlačionice da obiđu svog saigrača dok ne bude transportovan u bolnicu.

Na kraju je doneta i definitivna odluka da se meč ne nastavlja, što je preporuka UEFA od ove sezone.

Meč će biti nastavljen od minuta u kome je prekinut ili u roku od 24h ili u nekom drugom terminu, što je pravilo u ovim situacijama. U trenutku prekida je rezultat bio 1:1, a strelci su bili Pereira i Lukaku.

Ipak, trenutno je najvažnije da Endika bude dobro.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal