Pratite nas preko:
Vile Liverpul
Oli Votkins, napadač Aston Vile, Foto: Beta/AP Photo/Alastair Grant

Fudbal

Fudbaleri Vile kukaju da im smetaju dresovi: Kažu da bi bili još bolji da nije tog problema

Fudbaleri Aston Vile požalili su se upravi kluba na nove dresove i poručili da im otežavaju da pruže još bolje partije na terenu.

Klub iz Birmingema ima sponzorski ugovor sa engleskim proizvođačem opreme Kastor, koji im je spremio tri garniture opreme. Međutim, izgleda da se pojavio problem.

dobrodoslica500

Igrači tvrde da dresovi loše upijaju znoj, da brzo postaju mokri i teški, te da im na taj način stvaraju probleme prilikom igre. O ovome je obavešten i trener Unaj Emeri, kao i članovi uprave kluba.

Problem je vidljiv i običnim posmatračima kada je u pitanju dres za domaće utakmice, i golim okom je vidljivo da se vrlo brzo natopi vodom. Međutim, igrači tvrde da ništa drukčija situacija nije ni sa gostujućom garniturom.

Ima li rešenja?

Referee Jarred Gillett, left, discusses with Aston Villa's John McGinn during the English Premier League soccer match between Chelsea and Aston Villa at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Foto: Beta/AP Photo/Alastair Grant

Vila je u maju 2022. godine potpisala ugovor sa Kastorom, koji je više godišnji. Navodno, sada se već stupilo u pregovore da se što pre naprave nove, poboljšane verzije dresova.

Pitanje je kolika je cena raskida ugovora sa proizvođačem, pogotovo na samom početku sezone.

S druge strane, kao primer se može uzeti i Njukasl, koji je raskinuo ugovor sa istim proizvođačem i na kraju sezone će početi saradnju sa Adidasom.

Kada se pogledaju rezultati, ne može se baš reći da dresovi toliko problema prave fudbalerima Vile. U Premijer ligi imaju 4 pobede i 2 poraza (za vikend dobili Čelsi u gostima). Jedini kiks je poraz od Legije u Varšavi u okviru Lige Evrope.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal