Pratite nas preko:
Fudbaleri Železničara iz Pančeva na utakmici Mocart Superlige Srbije protiv Zeleznicara, Pancevo 04.09.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, MOZZART SUPERLIGA SRBIJE, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, CUKARICKI, ZELEZNICAR PANCEVO
Fudbaleri Železničara iz Pančeva, Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Gori Pančevo, gori leva obala Dunava: Ljudi čekali satima u redu da kupe kartu za meč Železničar – Partizan

Fudbalski spektakl se sprema večeras u Pančevu! U ovaj grad stiže Partizan. Po prvi put će jedan od dva najveća srpska kluba gostovati u ovom gradu u okviru takmičarske utakmice. Pančevo tek od ove godine ima klub u najvišem rangu takmičenja u Srbiji – Železničar.

Priču o fudbalu u Pančevu i Železničaru možete pročitati OVDE.

Čitav grad sa leve obale Dunava je od ranog jutra na nogama. Tome svedoče i fotografije nastale ispred stadiona “Mladost”, a objavljene na Instagram stranici “Zdravo Pančevo“.

Od 8h red ispred blagajne

Na njima možemo videti koliki je bio red za ulaznice negde oko 10 časova ujutru, oko sat vremena pre otvaranja blagajne.

Kako piše na ovoj Instagram stranici, dan ranije su ulaznice kupovali Pančevci sa sezonskim kartama, jer su imali pravo preče kupovine. U slobodnoj prodaji je ostalo oko 300 karata i zbog toga se još i pre 8 časova ujutru napravio red ispred blagajne.

Nije smetalo nikome da provede naredna 3-4 sata da bi došao do karte za istorijsku utakmicu na stadionu “Mladost”, gde po prvi put gostuje Partizan.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal