Pratite nas preko:
VASILIJE ADZIC, fudbaler Crne Gore U16, na utakmici protiv Srbije, i UROS CUK, na stadionu SC FSS. Stara Pazova, 14.04.2022. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija, Crna Gora, Turnir Miljan Miljanic U16
Vasilije Adzić u Juventusu, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbal

Gotovo! Adžić je novi igrač Juventusa

Juventus je sve završio oko dovođenja najvećeg talenta crnogorskog fudbala još od Stevana Jovetića. Vasilije Adžić će od sledeće nedelje postati novi član “stare dame”.

Kako javlja Fabricio Romano, najinformisaniji fudbalski insajder na svetu, kompletna papirologija oko ugovora još maloletnog fudbalera je završena. Dogovor je postignut i transfer je potvrđen.

Adžić će početkom sledeće nedelje otputovati u Torino i u utorak biti podvrgnut lekarskim pregledima. Ugovor bi trebalo da bude potpisan u sredu.

Pre toga u utorak uveče će biti na tribinama “Alijanc” stadiona i gledati uživo meč između Juventusa i Sasuola u Seriji A.

Ipak, neće odmah ostati u Torinu, već će se vratiti u Crnu Goru, i ostati u Budućnosti sve do leta. Razlog je pre svega u tome što će tek u maju postati punoletan. Tako da Podgoričani neće odmah ostati bez svog najboljeg igrača.

Prema informacijama sa “čizme” Budućnost će dobiti oko 3 miliona evra uz bonuse.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal