Pratite nas preko:
GROBARI navijaci fudbalera Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Radnika Surdulica na stadionu Partizana, Beograd 17.09.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Radnik Sudrulica
Grobari ne dolaze na 171. Večiti derbi

Fudbal

Grobari ne dolaze na Večiti derbi u Humskoj: “Jug mora biti prazan”

Trajala je prethodnih dana neizvesnost oko toga da li će najvatreniji navijači Partizana prisustvovati Večitom derbiju i podržati svoj klub. Na kraju odluka je doneta u ponedeljak i ona glasi da od dolaska na južnu tribinu nema ništa.

Uprkos tome što se igra protiv najvećeg rivala i što je ovo najveća i najvažnija utakmica u srpskom fudbalu, najvatreniji Grobari neće odustati od svoji principa. To su poručili i u saopštenju:

– Derbi u sredu. Ali bez nas! Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa! Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada. Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno – navodi se u saopštenju na zvaničnoj Instagram stranici Grobara.

Podsećamo da najvatrenije pristalice crno-belih od početka sezone ne dolaze na utakmice na stadionu u Humskoj ulici. Razlog za bojkot jeste borba protiv aktuelne uprave, tačnije trenutno jedinog preostalog iz nje, Miloša Vazure. Grobari zahtevaju dolazak kompletno novog rukovodstva.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal